Tüm Versiyonu Göster : 21.01.2011 foça
serhatengin
22-01-2011, 11:04
Haftasonun fırtınalı olacağının söylenmesi dolayısıyla kuzenimle karar verip cuma geceden balığa çıkmaya karar verdik. İşyerinden 2 saat izin alıp erken çıktım ve yola koyulduk. Yolda kulağını çınlattığımız sevgili abimiz Hasan Balıkçıyı arayıp hatrını soralım dedik. Kendisi Salihliye doğru gidiyormuş araba kullandığı için fazla rahatsız etmeden biraz sohbet ettik. Saat 22.00 civarında avlak bölgemize vardık ve başladık oltaları suya indirmeye. Rüzgar şiddetliydi hafiften bir yağmur vardı buna rağmen kararlıydık balıkla dönmeye. Balıklarımız ikişer ikişer geliyordu oltalara. şimdi hepiniz merak ediyorsunuz değilmi acaba neydi bu 2 şer 2 şer gelenler :) bizim çakma paşa diye adlandırdığımız ve çekerkende zorlayarak gelen isparozlardı elbette:) 01.30 a kadar avlandık. sonuç tepside resimde :) Eğlenceli ve bir o kadarda keyif alarak günü sonlandırmıştık. her nekadar gerçek paşaları bulamasakta çakmalarıyla idare ettik :) hepinize bol balıklı günler sevgi ve saygılarımla .....
kuzenin 2.şer 2.şer çektiği anlar makine olmadığı için görüntülerimiz iyi değil inşl. bir dahaki sefere
[Only Registered Users Can See Links]
buda gün sonundaki tüm hasılatımız karşınızda tepsideki çakma paşalar :)
serhat bu havaya rağmen azminizi kutlarım inan o soğuk ve yağmurda sanırım orada durmayı ben göze alamazdım. inşallah en kısa zamanda Paşalarıda dize getirmen dileğiyle...rastgelsin
serhatengin
22-01-2011, 11:23
serhat bu havaya rağmen azminizi kutlarım inan o soğuk ve yağmurda sanırım orada durmayı ben göze alamazdım. inşallah en kısa zamanda Paşalarıda dize getirmen dileğiyle...rastgelsin
teşekkür ederim serkan inşallah birgün sıra paşalarada gelecek ve çakmalarından kurtulacağız :)
adolomorola
22-01-2011, 12:03
teşekkür ederim serkan inşallah birgün sıra paşalarada gelecek ve çakmalarından kurtulacağız :)
Paylaşım için teşekkürler ;)
av bölgesi yeni limanmıydı ?
Halil İplikçi
22-01-2011, 12:34
isparoz...bizlere amatör balıkçılığı sevdiren ilk göz ağrımız..hakettiği yeri de
bulamadığını düşünüyorum.. çok ta iriler güzel bir av kutluyorum :helal:
Adem VARDARCIK
22-01-2011, 14:12
''Kuzu nun olmadığı yerde Keçi ; Abdurrahman Çelebi.' Her şeye rahmen heveslenip avlanmak yinede çok güzel.
Avınız daim olsun tebrik ederim.
Kamil ESEN
22-01-2011, 14:47
Güzel geçmiş bir av.İsparozu tavada bol kızarmış olarak bayılırım.Afiyet olsun..
Raif Yelkenci
22-01-2011, 19:35
Güzel ısparozlar tebrik ederim onu veren yaradan bir dahakine çuprayla tanıştırır rastgele kardeşim.
serhatengin
22-01-2011, 19:40
Paylaşım için teşekkürler ;)
av bölgesi yeni limanmıydı ?
evet yeni limandan avlandık
serhatengin
22-01-2011, 19:41
isparoz...bizlere amatör balıkçılığı sevdiren ilk göz ağrımız..hakettiği yeri de
bulamadığını düşünüyorum.. çok ta iriler güzel bir av kutluyorum :helal:
teşekkür ederim halil abicim darısı daha büyüklerinin başına
serhatengin
22-01-2011, 19:43
''Kuzu nun olmadığı yerde Keçi ; Abdurrahman Çelebi.' Her şeye rahmen heveslenip avlanmak yinede çok güzel.
Avınız daim olsun tebrik ederim.
teşekkür ederim adem abicim
tebrikler serhat bendende sana paşa tarifi en kısa zamanda bir dene. kücük midyeleri iynelere tak 1, 2 tane olsun derin yerde tekneden sal kursunsuz aşağıya döne döne inen midyelere kesin çupralar dalar rasgele. 5 senedir bodruma gidemedim orda ögrenmiştim.
serhatengin
22-01-2011, 19:44
Güzel geçmiş bir av.İsparozu tavada bol kızarmış olarak bayılırım.Afiyet olsun..
evet tavada bol kızarmış şekilde yedim bende biraz önce gerçekten harika bir tadı var
serhatengin
22-01-2011, 19:46
Güzel ısparozlar tebrik ederim onu veren yaradan bir dahakine çuprayla tanıştırır rastgele kardeşim.
inşallah raif abicim yeni hedefimiz çupralar elbette ama bulamazsak bizim çakma çupraarla yola devam diyeceğiz herhalde :)
serhatengin
22-01-2011, 19:47
tebrikler serhat bendende sana paşa tarifi en kısa zamanda bir dene. kücük midyeleri iynelere tak 1, 2 tane olsun derin yerde tekneden sal kursunsuz aşağıya döne döne inen midyelere kesin çupralar dalar rasgele. 5 senedir bodruma gidemedim orda ögrenmiştim.
bilgi için çok teşekkür ederim orhan abicim etkili bir yola benziyor ama çupranın olduğu yeri bulamazsak işte o zaman boş döneriz tekneyle sanırım değilmi??
serhat kardeşim havanın kötü olmasına rağmen ısparalar sizi yanlız bırakmamış:)
paşalarada en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah
serhatengin
22-01-2011, 20:15
serhat kardeşim havanın kötü olmasına rağmen ısparalar sizi yanlız bırakmamış:)
paşalarada en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah
inşallah kavuşuruz çok teşekkürler değerli yorumlarınız için
muhabbetci
22-01-2011, 22:21
Serhat, yılmadan devam,yağmur çamur dinleme ama sağlığa dikkat.Avın bol olsun.
İrfanavcı
23-01-2011, 00:11
Serhat kardeşim paylaşım için teşekkürler.afiyet olsun.
serhatengin
23-01-2011, 06:53
Serhat, yılmadan devam,yağmur çamur dinleme ama sağlığa dikkat.Avın bol olsun.
çok teşekkür ederim elbette sağlığa dikkat etmek lzım kaç kat giyindiğimi hatırlamıyorum :) o kadar fazlaydı yani :)
serhatengin
23-01-2011, 06:54
Serhat kardeşim paylaşım için teşekkürler.afiyet olsun.
teşekkür ederim irfan abicim
Taygun KOCABIYIK
23-01-2011, 11:56
Bu havada büyük cesaret tebrik ediyorum ısparoz olsun bizim olsun :)
serhatengin
23-01-2011, 12:25
Bu havada büyük cesaret tebrik ediyorum ısparoz olsun bizim olsun :)
teşekkür ederim taygun abicim balıklar lodosu seviyor :))
Hasan BALIKÇI
23-01-2011, 20:17
Serhat kardeşim :)hava kötüydü buna rağmen balığa gitmeniz bile büyük cesaret;)
herşeyden güzelide ne biliyormusun en azından oltaya vuran balık keyfi bence:)
sizlerde bunu yaşadığınıza göre söylenecek bir sözde kalmıyor.:)
birdahaki sefere inşallah paşa ile avlarının fotolarını görmek nasip olur.:)
paylaşımın için teşekkürler kardeşim.:)
serhatengin
23-01-2011, 20:28
Serhat kardeşim :)hava kötüydü buna rağmen balığa gitmeniz bile büyük cesaret;)
herşeyden güzelide ne biliyormusun en azından oltaya vuran balık keyfi bence:)
sizlerde bunu yaşadığınıza göre söylenecek bir sözde kalmıyor.:)
birdahaki sefere inşallah paşa ile avlarının fotolarını görmek nasip olur.:)
paylaşımın için teşekkürler kardeşim.:)
çok teşekkür ederim hasan ustam en keyiflisi yolda seninle konuşmaktı temiz kalbinle bizi kırmadın ve sohbet ettin ya bu herşeye değerdi bence bu arada paşaları paşatörün(yani senin):) yanında görerek inceliklerini öğrenerek yakalamayı çok istiyorum hasan abim
Hasan BALIKÇI
23-01-2011, 20:33
çok teşekkür ederim hasan ustam en keyiflisi yolda seninle konuşmaktı temiz kalbinle bizi kırmadın ve sohbet ettin ya bu herşeye değerdi bence bu arada paşaları paşatörün(yani senin):) yanında görerek inceliklerini öğrenerek yakalamayı çok istiyorum hasan abim
teşekkür ederim serhat kardeşim.:)
yardımcı olabildiysem dahada mutlu olurum.
inşallah birgün beraber avlarda yaşarız ;)herne biliyorsam paylaşmak tabiki isterim;)faydasıda olursa çok sevinirim.;)
gonencsenkal
23-01-2011, 21:19
Kuzen bidahaki avda inşallah paşalar hedefimizde olacak havalar birazda düzelse daha iyi olacak bizde bu azim oldukça emeğin karşılığını deniz anadan mutlaka alacağımıza inanıyorum.
Ayrıca isparoz değerli bir balık aşıyı isparozla alan bida balığı bırakamıyor.Tecrübe edilmiştir.:);)
serhatengin
23-01-2011, 21:29
Kuzen bidahaki avda inşallah paşalar hedefimizde olacak havalar birazda düzelse daha iyi olacak bizde bu azim oldukça emeğin karşılığını deniz anadan mutlaka alacağımıza inanıyorum.
Ayrıca isparoz değerli bir balık aşıyı isparozla alan bida balığı bırakamıyor.Tecrübe edilmiştir.:);)
inşallah kuzen bir dahaki hedefimiz güney olsun hep kuzeye gidiyoz :)
serhatengin
23-01-2011, 21:31
teşekkür ederim serhat kardeşim.:)
yardımcı olabildiysem dahada mutlu olurum.
inşallah birgün beraber avlarda yaşarız ;)herne biliyorsam paylaşmak tabiki isterim;)faydasıda olursa çok sevinirim.;)
yardımı olacağını biliyorum hasan abicim faydası elbette olacak özellikle yeni başlamış olan bana necati abim yağız abi sen serkan abi eminimki sizden çok çok güzel şeyler öğreneceğim
ismailgoktas
24-01-2011, 07:57
serhat bensiz gitttiniz demek, ama güzel av olmuş. inşallah bidahaki sefere paşaları alcak birilikte.
Necati ARAT
24-01-2011, 08:29
Serhat seni ve kuzeni kutlarım..
Güzel bir av günü yaşamış Isparozları Çifter çifter çekmişsiniz..
Isparoz deyip geçme kardeşim.. Gerçekten lezzetli bir balıktır ama biraz iri olmaları şartı ile..
Emeğine sağlık Paylaşım için teşekkür ederiz.. Afiyet olsun..
serhatengin
24-01-2011, 10:22
sağol necati abim % 70 i eşek isparozuydu zaten :)
serhatengin
27-01-2011, 09:30
serhat bensiz gitttiniz demek, ama güzel av olmuş. inşallah bidahaki sefere paşaları alcak birilikte.
sen geleyim dedinde bizmi almadık ismail aşk olsun kuzenin olması şart deği canım balığa gitmek istiyor de ara beni kaçarız ne olacak hem çupra buluruz belki :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.