RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Hiç Bilmediğimiz Bir Avlakta İlk Deneyimimiz... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8887)

Necati ARAT 14-03-2011 13:26

Hiç Bilmediğimiz Bir Avlakta İlk Deneyimimiz...

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Evet değerli dostlar..

Kamil ve Orhan abimiz geçen günlerde bana yaptıkları ziyarette, hafta sonunda çok güzel bir hava olacağını öğrenerek hep birlikte bir av gerçekleştirmek üzere kararlaştırdık..

İzmirden.......: Orhar abim, Serhat ve Yağız Kardeşlerim ve Ben...
Manisadan....: Halit, İrfan, Abdullah ve Kamil abilerimiz...

Nitekim cumartesi akşam 21:00'de bizler yola koyulduk. Manisadan gelecek abilerimiz ise Pazar günü Sabah 03:00'de Manisadan yola çıkacaklardı..

Yeni bir yer, Yeni bir macera için bilmediğimiz sakin bir yer arayışımız üzere Karaburun tarafında çok güzel bir koy bulduk. Küçük bir keşiften sonra kamp yerimizi belirledik ve kısa zamanda oltalarımızı deniz ile kavuşturduk.

İlk defa geldiğimiz ve olta attığımız bu yerde bakalım şansımız yüzümüze gülecekmiydi? Biraz uğraştan sonra çaylar demlendi yemekler yendi. Bu geçen zaman zarfı üzerinde oltalarda hiç bir hareket yoktu. Bunun üzerine Yağız kardeşimiz bulunduğumuz yerin 150 metre sağını denemek üzere bir iki olta takımı ile yer değiştirdi. 15 dakika geçmeder küçük bir karagöz ilk misafiriydi. Ancak karagözün küçük olması üzere ve arkasını düşünerek bissmillah deyip denize aynen iade ettik. Sonra ortak bir kararla kamp yerinin buraya taşınmasını kararlaştırarak malzemeleri oraya taşıdık. Bir zaman geçmişti ki bir sinyal ben aldım ve tasmayı attım. Benimkide bir Karagöz sirkülere uygunluğu gözden geçirilerek Balığı bu sefer misafirimiz olmak üzere yanımıza aldık. Sonrasında Güneşin doğumuna kadar hiç bir kıpırtı yaşamadık.. Manisadan misafirlerimizde Bulunduğumuz yeri bulmuş, onlarda kampa ulaşmıştı. Geldiklerinde, çaylar hazırdı. Bir kaç bardak çay içip muhabbetin iki belini kırdıktan sonra onlarda yerleşmek üzere bizim diğer bir tarafımıza gidip oltalarını deniz ile buluşturdular..

Yaklaşık saat 09:00 a kadar yine bir kıpırtı olmamıştı. Güneş tam arkamızdan doğup güneş ışığı hala bizim olta mesafemizi aydınlatmamış, hala gölgedeydik. İçimden geçen; Güneş eğer birazdaha yükselip olta mesafelerimizi aydınlatırsa balık alabileceğimizi düşünüyordum ki bu düşüncemdede yanılmadım. Saat 10:15 civarı ilk sağlam vuruşta ilk misafiri kıyıya aldım. Yağızın uzak olması itibari ile resim yada video çekemedik..
Bunun sevinci ile hemen Manisalı abilerimizin yanına giderek, hem onların durumunu öğrenmek hemde balığın olabileceğini düşünerek yanlarına vardım. Abilerimizde boş durmamış bir karagöz bir sargoz ile açılışı yapmışlardı bile. Geri geldim ve olta yemlerini tazeliyerek tekrar beklemeye koyuldum. Güneşin tepeye doğru yaklaşması, Bahardan kalma bir hava, sıcak ve gece uykusuzluğunun üzerine iyice rehavet çökmüştü. Arkadaşların yanıma gelerek muhabbete koyulmamız biraz uykuyu dağıtmıştı ki sıkı bir vuruş üzerine oturduğum yerden tasmayı çalıverdim muhterem Paşanın ağzına, Yağız kardeşim bu sefer yanımdaydı. Hemen kamerayı açıp çekime başladı. Birinci misafirimiz yaklaşık 2 saatten beri yanlız ve canı sıkılmaya başlamıştı ki, akrabası büyük Paşayı yanına koyuverdik, Amca oğlu Karagöz beyle muhabbetlerini koyulaştırmaları için.

Öğlen olup karnımız acıkmıştı, Hepimiz bir araya gelerek yemek hazırlıklarına başladık.

Aşcı : Halit abi
Aşcı Yamağı : Abdullah abi

Günü Menüsü (8 kişilik): 1 Adet büyük bir kangal Afyon sucuğu, 1 paket margarin, 20 yumurta, 10 ekmek...
Tatlı: 1 kg helva..

Yemek hazırlığı bitip sofraya oturduğumuzda, Tatlı bir sohbetle Gülüş cümbüş yemeğimizi yiyip karınlarımızı iyice doyurduk.

Yaklaşık Pazar 14:00 civarı ava son verip toplanma kararı alıdık. Manisalı abilerimiz akşam suyunu yapıp cıkacaklarını belirtikleri içinde onlarlada vedalaşıp, helalleşip av maceramızı sonlandırdık..

Şimdi sizlerle Bu güzel günün Resimlerini paylaşmak istiyorum..
Bazı resimlerde oynama yaparak daha eğlenceli bir hale getirmeye çalıştım umarım beğenirsiniz..

Resimlerde sadece ve sadece eğlenme amaçlı oynanmış olup
SÜRÇÜ LİSAN EDERSEM AF OLA..

ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

BUNLARDA KAMİL HOCAMIN MAKİNADAN..

Anıl ÜNALAN 14-03-2011 14:05

Güzel buluşma güzel av olmuş :) devamını diliyorum ;) Merada güzelmiş :) :)

ali rıza acar 14-03-2011 14:09

Necaticim, balık azda olsa muhabbet görüldüğü kadarı ile şahane. Resimler ve paylaşımda öyle. Okurken kendimi adeta yanınızda hissettim.
Sağlıcakla kalın.

serhatengin 14-03-2011 14:12

harika bir gündü her ne kadar balık beni sevmemiş olsada ortam mükemmel abiler ve sohbetleri şahaneydi günün en sessizi bendim ama kimse aldanmısın aslında bu kadar sessiz değilimdir hepinize sevgi ve saygılarımla inşallah en kısa zamanda tekrarlamak dileğimle rastgelsin

musty 14-03-2011 15:09

Necati abicim emeğinize sağlık balıklarda süper ellerinize sağlık paylaşım için teşekkürler abisi...:)

ishak BALLICA 14-03-2011 15:14

Sevgili Necati kardeşim, harika bir rapor olmuş.....:helal:İnşallah balığında bol olduğu daha nice avlara kardeşim..;)

İrfanavcı 14-03-2011 15:39

Gerçekten çok güzel bir gün geçirdik,:)
balık azdı ama,muhabbet çok güzeldi.
Necati kardeşim paylaşım için teşekkürler.

Necati ARAT 14-03-2011 16:13

videomuz yayına girdi
keyifli seyirler..

Alıntı:

necati arat tafarından gönderildi (Mesaj 102839)
ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

serhatengin 14-03-2011 16:48

video süper olmuş abicim eline emeğine sağlık

Halil İplikçi 14-03-2011 16:58

süper bir paylaşım olmuş bütün ekibi tek tek kutluyorum ne muhabbet olmuştur orda:D:D:D

orhan yıldız 14-03-2011 17:03

evet necati kardeşim cok güzel bir gün gecirdik manisalı abilerimizle cok iyi oldu hava harikaydı balız azdı ama daha zamanı var gibi yerde harikaydı inşalah birdahaki seferede hep beraber oluruz nasipse balık bahane sohbet şahane

muhabbetci 14-03-2011 17:06

Bol muhabbet olduğu kesin,resimlerede karikatür havası verilmiş,harika olmuş, valla yine imrendim.Bu dosluk devam etsin diyede niyette bulunmamak elde değil.Yalnız bir kangal sucuğa 20 yumurta sıkılırmı arkadaşlar,kolesterol-hazım problemi yapmazmı? :) :)
Kendinize iyi bakın,Karaburundan vazgeçmeyin,bidaha giderseniz inceden haberimiz olsun hani :) :)

Mehmet BODUROĞLU 14-03-2011 17:11

Tüm ekibi tebrik ederim, muhabbetin belini kırmışsınız belli :)
Çok daha iyilerinde birlikte olabilmek ümidiyle.
Teşekkürler paylaşım için.

Kamil ESEN 14-03-2011 17:32

Bak Necati bir iki balonlu konuşma da bendeki fotolara atayım istersen,ama hemen beni telefonla arayacağına eminim;):P:P

Kamil ESEN 14-03-2011 17:34

Tüm güzel dilekte bulunan arkadaşlara diyorum ki,balık bahane sohbet şahane.Daha güzelleri sizin olsun.Beraber olursa daha güzel olur.:P

kaptankarabulut 14-03-2011 17:57

Vay vay Necati'm uzun bir süre sonra sendende çok güzel bir paylaşım geldi.Gerçekten çok güzel bir gün geçirmişsiniz ve çok güzel bir paylaşım olmuş.Eline emeğine sağlık Paylaşımlarının devamı olması dileğimle...

Raif Yelkenci 14-03-2011 18:46

Necati.cim eline koluna diline sağlık bir rapor ancak bu kadar güzel sunulur yazıyı roman gibi resim ve videoyuda film gibi seyrettim o ince espirilerde güzel olmuş tüm katılımcıları tebrik ederim.

delvel 14-03-2011 18:47

necati abi karelerdende gözüktüğü üzere muhabbeti bol bakı mı sağlam ve paşalı bir gün olmuş:)
tüm ekibi tebrık ederim:)

mst35 14-03-2011 21:03

tebrik ederim üstad balık yönünden şanssızmışsınız ama muhabbet şahaneymiş devamını dilerim saygılar....

paşalı 14-03-2011 23:10

Necati kardeşim bu güzel paylaşımdan dolayı çok teşekkürler.Balık yok ama dostluk var.Çupralarında çok yakışiklı daha irilerine inşallah.Tüm katılımcı arkadaşları kutlarım.

Bornovalı 15-03-2011 07:43

abi süpersiniz vallahi gerçekten çok güzel bir birliktelik olmuş emeği geçenleri yürekten kutlarım.
Necati hocam resimlerdeki yazılarında sunumu harika renklendirmiş ellerine sağlık.

Necati ARAT 15-03-2011 08:43

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 102840)
Güzel buluşma güzel av olmuş :) devamını diliyorum ;) Merada güzelmiş :) :)

Anıl teşekkürler kardeşim..
Meranın geleceğine bakacağız artık;)

Alıntı:

ali rıza acar tafarından gönderildi (Mesaj 102841)
Necaticim, balık azda olsa muhabbet görüldüğü kadarı ile şahane. Resimler ve paylaşımda öyle. Okurken kendimi adeta yanınızda hissettim.
Sağlıcakla kalın.

Ali Rıza abim teşekkürler..
Biliyorsun Misyonumuz ..
BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE..
Bu sohbeti Bir deniz kenarında, seninlede gerçekleştirmek ümidimle..
Sağlıcakla kal..

Alıntı:

serhatengin tafarından gönderildi (Mesaj 102843)
harika bir gündü her ne kadar balık beni sevmemiş olsada ortam mükemmel abiler ve sohbetleri şahaneydi günün en sessizi bendim ama kimse aldanmısın aslında bu kadar sessiz değilimdir hepinize sevgi ve saygılarımla inşallah en kısa zamanda tekrarlamak dileğimle rastgelsin

Serhat bende sana teşekkür ederim ortama katıldığın için..
Balık nasip, olmadı olmadı. Bir başka sefere inşaallah..
Sorunları çöz kafanda bitir. sonra sohbet muhabbet yine olur takılma san oralara .. İnsanın ilk önce aklı selim ve rahat olacak sonra herşeyden zevk alabilirsin..

Necati ARAT 15-03-2011 08:47

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 102846)
Necati abicim emeğinize sağlık balıklarda süper ellerinize sağlık paylaşım için teşekkürler abisi...:)

Teşekkürler Mustafa kardeşim..
En güzelleri senin olsun..
Hadi artık seninde zamanın geldi ..
Tektaştan yeni haberler bekliyoruz..

Alıntı:

oltamisina tafarından gönderildi (Mesaj 102847)
Sevgili Necati kardeşim, harika bir rapor olmuş.....:helal:İnşallah balığında bol olduğu daha nice avlara kardeşim..;)

İshak abim teşekkürler..
Dediğim gibi zamanı gelince oda olacak. Mera güzel seninlede bir yoklıyalım olmaz mı??

Alıntı:

İrfanavcı tafarından gönderildi (Mesaj 102848)
Gerçekten çok güzel bir gün geçirdik,:)
balık azdı ama,muhabbet çok güzeldi.
Necati kardeşim paylaşım için teşekkürler.

İrfan abim sizinle aynı ortamı paylaşmak bir başka güzel..
Sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim..
Bu beraberliği tekrar yaşamak üzere Sağlıcakla kal abim..

Yağız DEMİR 15-03-2011 10:12

öle güzel bir gün gectiki sormayın süperdi balık azdı ama muhabbet boldu eee daha ne olsun muhabbet olsun balık olmasın :D :D :D
ogunu renklendiren tum abilerime tesekkur ederim. ama su bır gercek sucuklu yumurtanın arkasından HELVA da bir baska oluyo :D :D :D susuzlugu aratmıyor vallahi :D :D

NECATİ abi vallaa nediim bır karikatür edası ıle hazırlanmıs bu fotolar sahane hele hele senın o guzel anlatımın yokmu super dıyom abı sana yaz bır roman super olur :D :D ayrıca videoyaya verdıgın emegıde unutmamak lazım. TUM EMEĞİN VE PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKUR EDERIM.

Yağız DEMİR 15-03-2011 10:13

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 102857)
Bak Necati bir iki balonlu konuşma da bendeki fotolara atayım istersen,ama hemen beni telefonla arayacağına eminim;):P:P

kamil abı ssende eklesene o fotoları :D :D :D

gonencsenkal 15-03-2011 12:03

:helal:Tüm ekibi kutluyorum:helal:
Güzel bir beraberlik ve av günü yaşamışsınız. İnşallah ilerde daha verimli avlar olacaktır.Kıyı için daha erken bile sayılır o paşaların babaları sonradan sahneye çıkar.;)
Keyiflerde gıcırmış yani:cool:
Necati kardeşim paylaşımında çok güzel olmuş sanki çizgi roman gibi emeğine yüreğine sağlık;)

Erdoğan sızarlar 15-03-2011 12:15

Tebrik ederim az ama olsun.
Necati resimler tam fotoroman gibi olmuş. :)

Necati ARAT 15-03-2011 12:26

Alıntı:

necati arat tafarından gönderildi (Mesaj 102839)
bunlarda kamil hocamın makinadan..

yeni resimler eklendi konuya;)

Necati ARAT 15-03-2011 13:12

Alıntı:

serhatengin tafarından gönderildi (Mesaj 102851)
video süper olmuş abicim eline emeğine sağlık

Ben Teşekkür ederim kardeşim..

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 102852)
süper bir paylaşım olmuş bütün ekibi tek tek kutluyorum ne muhabbet olmuştur orda:D:D:D

Halil abi katılımın içinde ben teşekkür ederim..

Alıntı:

orhan yıldız tafarından gönderildi (Mesaj 102853)
evet necati kardeşim cok güzel bir gün gecirdik manisalı abilerimizle cok iyi oldu hava harikaydı balık azdı ama daha zamanı var gibi yerde harikaydı inşalah birdahaki seferede hep beraber oluruz nasipse balık bahane sohbet şahane

Orhan abim sen merak etme ...
Hele zamanı bir gelsin çok daha güzel olacak..
Evet aynen zamanı var..
Ama en güzeli balık bahane sohbet şahane

Alıntı:

muhabbetci tafarından gönderildi (Mesaj 102854)
Bol muhabbet olduğu kesin,resimlerede karikatür havası verilmiş,harika olmuş, valla yine imrendim.Bu dosluk devam etsin diyede niyette bulunmamak elde değil.Yalnız bir kangal sucuğa 20 yumurta sıkılırmı arkadaşlar,kolesterol-hazım problemi yapmazmı? :) :)
Kendinize iyi bakın,Karaburundan vazgeçmeyin,bidaha giderseniz inceden haberimiz olsun hani :) :)

Önder abi o gün balık olmayıp, güzel, sohbetli bir gün yaşanınca, aklıma böyle bir şey geldi.. Beğendiğinize sevindim..
Abi inan 20 yumurta 1 kangal sucuğa 1 paket margarin yetmedi bile..
Kaldı ki a kadar yolu yürüyünce kollestrol hak getire..
Adamda yağ bile kalmaz..
Bak Yağıza sadece o gün yediklerine rağmen süzüldü gitti 1 buçuk kilo verdi garibim..

Necati ARAT 15-03-2011 13:43

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 102855)
Tüm ekibi tebrik ederim, muhabbetin belini kırmışsınız belli :)
Çok daha iyilerinde birlikte olabilmek ümidiyle.
Teşekkürler paylaşım için.

Hiç sorma abi Manisalı abilerle ortam dahada başka oluyor..
Katılımın için teşekkür ederim sanada bunların irilerinden denk gelmesi dileklerimle..

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 102857)
Tüm güzel dilekte bulunan arkadaşlara diyorum ki,balık bahane sohbet şahane.Daha güzelleri sizin olsun.Beraber olursa daha güzel olur.:P

Kamil abi bende sizlere teşekkür ederim..
Harika bir gün geçirdik.. Birazdaha yakın olsaydık dahada güzel olacaktı ..
Bir sonraki sefere yan yana olacağız inşaallah..

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 102859)
Vay vay Necati'm uzun bir süre sonra sendende çok güzel bir paylaşım geldi.Gerçekten çok güzel bir gün geçirmişsiniz ve çok güzel bir paylaşım olmuş.Eline emeğine sağlık Paylaşımlarının devamı olması dileğimle...

Süleyman abim teşekkürler..
Seni ne zaman göreceğiz böyle ortamlarda ..??

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 102867)
Necati.cim eline koluna diline sağlık bir rapor ancak bu kadar güzel sunulur yazıyı roman gibi resim ve videoyuda film gibi seyrettim o ince espirilerde güzel olmuş tüm katılımcıları tebrik ederim.

Raif abi ben teşekkür ederim..
Senin teknedede bir belgesel tadında gün geçirmek isterim bilgine..

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 102868)
necati abi karelerdende gözüktüğü üzere muhabbeti bol bakı mı sağlam ve paşalı bir gün olmuş:)
tüm ekibi tebrık ederim:)

Veli kardeşim çok teşekkür ederim..
Senide bekler paşalı günleri beraber geçirmek isteriz..
Kal sağlıcakla..

Alıntı:

mst35 tafarından gönderildi (Mesaj 102877)
tebrik ederim üstad balık yönünden şanssızmışsınız ama muhabbet şahaneymiş devamını dilerim saygılar....

Üstad ???
Yok be Mesut kardeşim ne Üstadı??
Ben o o dediğinden olamam ..
Buna olsa olsa NASİP derim..
Ama yinede ibu ince mesajın ve Katılımın için teşekkürler

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 102890)
Necati kardeşim bu güzel paylaşımdan dolayı çok teşekkürler.Balık yok ama dostluk var.Çupralarında çok yakışiklı daha irilerine inşallah.Tüm katılımcı arkadaşları kutlarım.

Turgay abim katılımın için ben teşekkür ederim..
Zaten ilk hedef sohbet ve muhabbet ortamı yaratmak..
Bunuda Manisalı abiler çok iyi biliyor..
Balık 2. plan ama olsada bu güzel günün üzerine DADINDAN YENMEZ bilirsin..

Adem VARDARCIK 15-03-2011 13:51

Paylaşım ve resimlerdeki illustrasyon için tebrikler. Az olsun öz olsun ; Muhabbetin tamamı bizim olsun.
Keyifli bir gün geçirmişsiniz ne mutlu...

Necati ARAT 15-03-2011 15:55

Alıntı:

Bornovalı tafarından gönderildi (Mesaj 102892)
abi süpersiniz vallahi gerçekten çok güzel bir birliktelik olmuş emeği geçenleri yürekten kutlarım.
Necati hocam resimlerdeki yazılarında sunumu harika renklendirmiş ellerine sağlık.

Eyvallah rıdvan abi daha güzel ortam ve balıklar senin olsun..
Katılımın için teşekkürler..

Necati ARAT 15-03-2011 16:27

Alıntı:

Bornovalı tafarından gönderildi (Mesaj 102892)

Eyvallah rıdvan abi daha güzel ortam ve balıklar senin olsun..

Hasan BALIKÇI 15-03-2011 17:38

Güzel bir av günü geçirmiş olan tüm katılımcıları kutlar,
Sonraki avlarınızdada başarılar dilerim. Nasibiniz bol olsun..:)

adolomorola 15-03-2011 18:35

Mahşallah Mahşallah erenler bir araya gelmiş muhabbetin bini bin para olmuştur artık,o sahil kahkaha seslerinden yankı bile yapmıştır :D:D:D

Gerçekten çok güzel bir buluşma olmuş tüm katılımcıları tebrik eder bir dahaki avınızın daha verimli geçmesini dilerim...;)

Taygun KOCABIYIK 15-03-2011 18:42

Çok güzel bir gün geçirdiğiniz belli zaten bu kadroyla asfalt yolda su birikintisine olta atılmaya gitse gün harika geçer :)
Birazda balık olsa tadından yenmezmiş ama oda olacak az kaldı azzzzzzz :)

avcı22 16-03-2011 10:29

Mükemmel yermiş.İçim gitti valla.Orda olmak varmış.

Necati ARAT 16-03-2011 11:13

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 102910)
öle güzel bir gün gectiki sormayın süperdi balık azdı ama muhabbet boldu eee daha ne olsun muhabbet olsun balık olmasın :D :D :D
ogunu renklendiren tum abilerime tesekkur ederim. ama su bır gercek sucuklu yumurtanın arkasından HELVA da bir baska oluyo :D :D :D susuzlugu aratmıyor vallahi :D :D

NECATİ abi vallaa nediim bır karikatür edası ıle hazırlanmıs bu fotolar sahane hele hele senın o guzel anlatımın yokmu super dıyom abı sana yaz bır roman super olur :D :D ayrıca videoyaya verdıgın emegıde unutmamak lazım. TUM EMEĞİN VE PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKUR EDERIM.

Yağızım hele sen kamerayı abiden al..
Burada olduğumuz sürece değişik mekanlarda değişik avlarla daha nice
paylaşımlara imza atacağız..
Biliyorsun ki bunlar bir şey değil akılda görsel manada bir çok yenilik ve güzellik var..
Bunuda arkadaşlar ile paylaşmaktan mutluluk duyacağım..

Necati ARAT 16-03-2011 11:15

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 102925)
:helal:Tüm ekibi kutluyorum:helal:
Güzel bir beraberlik ve av günü yaşamışsınız. İnşallah ilerde daha verimli avlar olacaktır.Kıyı için daha erken bile sayılır o paşaların babaları sonradan sahneye çıkar.;)
Keyiflerde gıcırmış yani:cool:
Necati kardeşim paylaşımında çok güzel olmuş sanki çizgi roman gibi emeğine yüreğine sağlık;)

Gönenç biliyorsun sende davetli idin..
Ama teknenin suya indirilmesinden dolayı gelemedin..
Çok şey kaçırmış değilsin..
Bir dahaki sefere senin değiminle Paşaların babaları ortaya çıkınca birlikte bir operasyon yaparız..

Necati ARAT 16-03-2011 11:21

Alıntı:

Erdoğan sızarlar tafarından gönderildi (Mesaj 102929)
Tebrik ederim az ama olsun.
Necati resimler tam fotoroman gibi olmuş. :)

Erdoğan abim teşekkürler..
Ne yapalım bunlarla yetinebildik..
Allah daha iyilerini hepimize nasip etsin ..
Katılım için teşekkürler..

Alıntı:

Adem VARDARCIK tafarından gönderildi (Mesaj 102943)
Paylaşım ve resimlerdeki illustrasyon için tebrikler. Az olsun öz olsun ; Muhabbetin tamamı bizim olsun.
Keyifli bir gün geçirmişsiniz ne mutlu...

Adem abim teşekkürler Resimler için yorumun çok hoş..:helal:
Boşuna demiyoruz Balık Bahane Sohbet Şahane diye..;):D:D:D

Saat 10:24.