Merhaba arkadaşlar bu konuda birşey yazmadan edemiyeceğim star; geçenlerde marinaya gittim kıyıdan olta atayım dedim pek yapmadığım şeydir genelde tekneyle hatta hep tekneyle çıkarım neyse 4.5 saat geçti hava soğuk hatta yağmur çiseliyor abi bir şey yok at çek boş sıfır deniz sanki kurudu sinirlerim bozuldu sonrada eve geldim ve msn de sekoyla yani senin kaptanla görüştüm olayı yazdım ne dedi biliyormusun sen yine ota atıyorsun ya can bu sana yetmeli bu imkan sende var abi haklıydı bunu yapamayanlar hemde deli gibi isteyip yapamayanlar var şükretmeliydim neyse bu pazar 4 kişi tekneyle balığa çıktık ve 4 saat kaldık ve pazar istanbul ve kocaeli yağmurlu idi 4 saatte 1 adet mezgit başka birşey yok ama bu defa o kadar üzülmedim ve soğuğa içerlemedim sadece zevk almaya baktım yaptığımızın pazar gününü tekne gezintisi gibi düşündüm ve buna da şükürler olsun bu imkanımız var.; Olsun varsın balık çıkmasın Sekonun dediği gibi (olta atıyoruz ya)bu bize yeter.
Bu mesaj en son " 15-11-2005 " tarihinde saat 04:32 itibariyle Bir Dost tarafından düzenlenmiştir....
|