|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar bu konuda birşey yazmadan edemiyeceğim star; geçenlerde marinaya gittim kıyıdan olta atayım dedim pek yapmadığım şeydir genelde tekneyle hatta hep tekneyle çıkarım neyse 4.5 saat geçti hava soğuk hatta yağmur çiseliyor abi bir şey yok at çek boş sıfır deniz sanki kurudu sinirlerim bozuldu sonrada eve geldim ve msn de sekoyla yani senin kaptanla görüştüm olayı yazdım ne dedi biliyormusun sen yine ota atıyorsun ya can bu sana yetmeli bu imkan sende var abi haklıydı bunu yapamayanlar hemde deli gibi isteyip yapamayanlar var şükretmeliydim neyse bu pazar 4 kişi tekneyle balığa çıktık ve 4 saat kaldık ve pazar istanbul ve kocaeli yağmurlu idi 4 saatte 1 adet mezgit başka birşey yok ama bu defa o kadar üzülmedim ve soğuğa içerlemedim sadece zevk almaya baktım yaptığımızın pazar gününü tekne gezintisi gibi düşündüm ve buna da şükürler olsun bu imkanımız var.; Olsun varsın balık çıkmasın Sekonun dediği gibi (olta atıyoruz ya)bu bize yeter.
[ Bu mesaj en son " 15-11-2005 " tarihinde saat 03:32 itibariyle Bir Dost tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Değerli arkadaşım yada hobi taşım hudutt; yazmış olduğun yazı beni çok etkiledi gerçekten seko kardeşim okadar doğru vurgulamışki ne desem boş Allaha şükürler olsunki maddi,manevi vede fiziki olarak yapmak istediğimizi az yada çok yapıyoruz. Bizim serzenişimiz biraz mizahi olsun konumuza yorum katılsın. Amaç sadece bu .Tabiki bunu yapmak isteyipte yapamayan okadar insan varki onları düşündükçe şükretmek geliyor içimden.ŞÜKÜRLER OLSUN Geçen bayramın üçüncü günü havada oldukca soğuk birgünde 4 tane baraj gezdik ama elimiz boş döndük.Gerçekten balığın hiç önemi yok şehrin aşırı gürültüsünden ve stresinden uzaklaşmış olmak yettide arttı bile.Yeni yeni yerler keşvettik oda bize yetti doğrusu. Şükürler olsunki on tane parmağım var .Ya hiç olmasaydı SEKO,HDUTT ve diğerleri, nasıl tanışırdık sizlerle.Biraz konumuzun dışına çıktık kusura bakmayın .Birşeyler katmak istedim.
star/ankara ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Tabi arkadaşlar beni düşünün mesela, 2 aydır balığa gidemedim.İnşallah bu cumartesi barajdayım.Çapak ,k.kanat,t.su levreği ve diğerleri...Savulun!
Çok fena gaza geldim ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() SEKO kardeş sana rastgelsin iyi haberlerini pazartesi bekliyoruz. star/ankara
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Heeeey yavrum beee seni kim tutar rastgelsin adamım ; bu arada star sanada her avın için şans ve bereket diliyorum
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rastgelsin Seko,umarım dilediğin gibi geçer avın.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Can kardeş iyi dileklerin için teşekkür ediyorum. Bu mevsimde Ankarada havalar soğuk geçiyor galiba baharı beklemekten başka çaremiz kalmadı. Bütün arkadaşlara iyi dileklerimi iletiyorum.Birbaşka yazıda buluşmak üzere. star/ankara
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
suda yaşıyan canlılar | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 6 | 13-10-2007 21:38 |
tuzlu suda balık... | lambukas | Balık Yemekleri | 1 | 04-07-2007 20:56 |
Tatlı Suda Yılan Balığı Avcılığı | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 10 | 29-03-2006 16:56 |
Tatlı Suda Yayın Avcılığı | niXiz | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 33 | 30-12-2005 01:00 |
Suda Boğulmalar | Bir Dost | SAĞLIK | 1 | 09-11-2005 11:44 |