Alıntı:
sehsuvar tafarından gönderildi
Hasan bey, yine her zamanki gibi hırçınlığınız üzerinizde, 14.000 üyenin kaç tanesi günde sitenize giriyor acaba ki sizin bu yazınızı okuyup ta size cevap verebilsin.Ben sizden daha kibar ve beyfendi gibi Site Yöneticisine yakışır bir cevap vermenizi beklerdim ama nerdee.
Hemen Yasaklarız şeklinde tehtitvari bir yaklaşım, bu forumlar insanların tartışacağı ve bir şeyleri paylaşacağı forum siteleridir.
Bütün bu yazdıklarımın hepsinin loglarını tutuyorum, burada ne site yönetimine bir hakaret, nede bir saldırı var, yani beni yasaklamanız için forum kurallarına uymayan bir girişimde bulunmam gerekir ki ben bunu asla yapmam. Ha siz illaki ben sizi yasaklayacağım diyorsanız buyurun yasaklayın, iki ay içerisinde Mahkemede Site Yönetimi ve Administratör olarak hesabı yine siz verirsiniz ve 14.000 kişilik sitenin kapanmasına ve bu kadar insanın sizin yüzünüzden mağdur olmasına sebebiyet verirsiniz. 
|
İlgili uyarılarınız için çok teşekkür ederiz.
Bildiğiniz üzere deniz dediğimiz yapı Türkiye karasularındaysa eğer devletin ve vatandaşın malıdır. Bu yerin resmini ben buraya koyarsam bunun için kimseye hesap sormam, sormam gerekiyosa eğer bu resimler başkasına ait olur bu bölgenin sahipleri başkası olur o zaman sorun olur, aslında o zamanda bizim için sorun olmaz nedeni de manzara resmi olarak her sitede binlerce resim gezmektedir
Konuyu mahkeme kısmına kadar dökmüşsünüz teşekkürler bu uyarının da olması bizim için sevindirici. Sitemizin(kendimin) avukatı bize bu konuda aydınlatıcı bilgi vericektir ve bize ilgisini göstericektir.Hukuksal veya başka bilgisel yardımlarınızı, ikazlarınızı veya daha ileri düzeydeki girişimlerinizi dört gözle bekliyor olucağız..
Saygılarımla.
RASTGELSİN !