|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Hemen Yasaklarız şeklinde tehtitvari bir yaklaşım, bu forumlar insanların tartışacağı ve bir şeyleri paylaşacağı forum siteleridir. Bütün bu yazdıklarımın hepsinin loglarını tutuyorum, burada ne site yönetimine bir hakaret, nede bir saldırı var, yani beni yasaklamanız için forum kurallarına uymayan bir girişimde bulunmam gerekir ki ben bunu asla yapmam. Ha siz illaki ben sizi yasaklayacağım diyorsanız buyurun yasaklayın, iki ay içerisinde Mahkemede Site Yönetimi ve Administratör olarak hesabı yine siz verirsiniz ve 14.000 kişilik sitenin kapanmasına ve bu kadar insanın sizin yüzünüzden mağdur olmasına sebebiyet verirsiniz. ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
İlgili uyarılarınız için çok teşekkür ederiz. Bildiğiniz üzere deniz dediğimiz yapı Türkiye karasularındaysa eğer devletin ve vatandaşın malıdır. Bu yerin resmini ben buraya koyarsam bunun için kimseye hesap sormam, sormam gerekiyosa eğer bu resimler başkasına ait olur bu bölgenin sahipleri başkası olur o zaman sorun olur, aslında o zamanda bizim için sorun olmaz nedeni de manzara resmi olarak her sitede binlerce resim gezmektedir ![]() Konuyu mahkeme kısmına kadar dökmüşsünüz teşekkürler bu uyarının da olması bizim için sevindirici. Sitemizin(kendimin) avukatı bize bu konuda aydınlatıcı bilgi vericektir ve bize ilgisini göstericektir.Hukuksal veya başka bilgisel yardımlarınızı, ikazlarınızı veya daha ileri düzeydeki girişimlerinizi dört gözle bekliyor olucağız.. Saygılarımla. RASTGELSİN !
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Hah gelelim konumuza. Ben sizin art niyetli olduğunuzu düşünüyorum açıkçası ve umarım yanılıyorumdur. Manisalı'ları jandarmaya etmişler diyorsunuz. Niye kim şikayet etti anlayamadım. Yasa dışı birşey mi var? Onlar TC vatandaşı değil mi? O deniz onların denizi değil mi? Ha eğer yapılan bir yanlış varsa, bu onların ayıbıdır, onlara gidip derdinizi anlatın. Orayı size öğreten kişiden izin aldınız mı demişsiniz. Acaba Amerika'ya Avrupa'dan göç edenler Kristof Kolombtan izin alıp mı oraya yerleştiler. Böyle bir zihniyet olamaz inanamıyorum. Sizin mantıkla gidersek, orada ilk yaşayan insanlardan izin almak lazım. Taş devrine kadar yolu var. Fotoğraf konusunda ise şunu söylemek istiyorum, fikir ve sanat eserlerinde telif hakkı o materyali oluşturan kişidedir. Yani fotoğraf sanaçıları gidip sahillerde avlananların fotoğraflarını çekerler (özellikle boğazda) o fotoğrafın telif hakkı sahilde avlananların değil elbet çeken kişinindir. Bu durumda telif hakkı Hasan Balıkçı'ya ait. O yüzden kimseden izin almasına gerek yok. Varsa başka kafanıza takılan konu yanıtlayalım. Ben sizi mutlaka ve mutlaka tanımak isterim. Nisan ayında yapacağımız organizasyonda aramıza katılın. Bunları konuşuruz, yanlış anlaşılmaları gideririz. Nasibimizde varsa balıkta çekeriz...
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Para ödeyerek yer satın alan insanların tatil yaptığı bir ortamda, oranın tadını kaçıracak kadar Alkol alarak, küfürler ederek, bulunduğu ortamı pisleterek zarar veren insanlar oldu Kara Reiste, bunu nereden biliyorsun diye soruyorsan benimde oradaki sitede bir yazlığım var, Jandarmaya ve İzmir Valiliğine yazılı şikayet dilekçesini ben yazdım. ![]() Şikayet konusunu artı imza Toplayarak Muhtara da ilettik ve gerekenin yapılacağı sözünü aldık kendisinden. Gelelim Fotoğraflardaki Telif Hakkına, tabiki hak çekenindir, ancak fotoğrafının belkide bu sitede yayınlanmasını istemeyen kişiler olabilir ki bu hakta tamamen o kişiye aittir. ![]() ![]() Ayrıca Hasan bey, diyorki kimseden izin almama gerek yok istediğimi yaparım, istediğini tabiki yapar, iyi birşey yaparsa kendine, yapamaz ise yine kendine ve bu siteye yapar, Ancak tehditvari bir üslupla kimseyle konuşmaya hakkı yok, adama lafını yedirirler. ![]() Size söz, düzenleyeceğiniz kıyı organizasyonuna mutlaka katılacağım, balık tutmak o kadar önemli değil, büyük bir toplulukla bir araya gelerek güzel aktiviteler gerçekleştirmek ve bunları Tarihin Derin sayfalarına gömmektir önemli olan. ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu yazdıklarından sonra bize cevp hakkı doğuyor sanırım.Bahsettiği avlakta avlanan kişiler olarak ilk önce ,şikayetinin yalan olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu ,yada gayri ciddi bir şikayet olduğu için dikkate alınmadığını söyleyebilirim.Çünkü sadece birkaç saat evvel arkadaşlarımız ordan geldiler ve jandarma oraya gittiğimizde haber verdiğimiz için bize sürekli bilgilendirmeden dolayı teşekkür etmiştir.Benim kim olduğumu ve neden benim konuştuğumu anlamak isterseniz sadece adımı söyeyin gelenlere neden benim konuştuğumu anlarsınız. Gelelim hukuk anlayışınıza.Denizi bile sahiplenip,insanları kısıtlayacak kadar gözü dönmüş biri belki birkaç tane kendini bilmez kişinin yaptığını, MANİSALILAR yaptı diye yaftalayacak kadar kanunsuz konuşuyorsa bu afaki bir konuşmadır dikkate alınmamalıdır. Site yönetimine sizi mahkemeye veriririm,dediklerinizi yedirtirim diyecek kadar tehdit ediyorsa onun avukat olduğuda şüphelidir. Biz MANİSALILAR sürekli oraya gideceğiz,çünkü yazlık sitede tanışıp bizimle sohbet etmeye gelen kişilerdende hiçbir şikayet duymadık. sizide azcık kafanızı kumdan çıkarıp etrafınıza bakmanıza davet ederim.Öyle üfürmekle bu işler olmaz..
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesele; Karereis meselesi değil Kardeşşşşşş ![]() Mesele; Paşa Meselesi.. ![]() Mesele; Balığa gidebilmek değil kardeşşşşşşş ![]() Mesele; Dost edinip balık yakalamakta mesele..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 14-01-2010 " tarihinde saat 08:25 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() [quote = İmbat; 69.230] Abim Ramiz Dayı gördüm seni
![]() Kardeşim ne yapalım .... Arada Bir Ramiz olmak MESELE.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() sehsuvar bey nekadar paylasımcı ve takıpcı oldugunuz ne kadar kısılerle dıologhta oldugunuzda bellı bugune kadar sadece 15 tane mesaj cekmıssınız kı bır konuya hemen ortalık karıstıracak bır yorum yapmıssınız hatırladıgım kadarıyla daha oncede bole bır gırısımde bulunmustunuz bunu neden ve nıcın yaptıgınza hala anlam veremıyorum
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Ben insanlara yaptıkları yanlışları yazıyorsam eğer, bunu bütün herkesin yararı için yapıyorum, asla ortalık karıştırmak gibi bir düşüncem olmadı olamazda. ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Avlaklarımdan Eski Foça | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 65 | 01-11-2012 20:21 |
Avlaklarımdan Kokar | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 03-09-2012 20:07 |
Karareis | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 08-10-2009 20:03 |
Adalar / karareis deniz haritası | MAVİ FENER | Haritalar | 0 | 16-07-2009 19:40 |
8.Aralık 2007 Karareis | dersuuzala | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 18-12-2007 15:56 |