|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Cumartesi günü Saat 05.30 da Tanker Batığına gitmek üzere yola çıkacağım. Benimle gelmek isteyen arkadaşların telefonla irtibat kurmalarını rica ederim. limit 5 kişi. Teşekkürler.
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Hadi hayırlı avlar Oscar kaptan. Hiç gitmedim tanker batığına neresi olduğunu da bilmem. Bir müsait zamanda sana eşlik ederim. Umarım güzel bir hava eşliğinde bol nasipli gün geçirirsin.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() cumartesi hava güzel gösteriyor. pazara bozacak gibi. nasip bakalım ne bulacağız.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Abicim sizlere bereketli avlar dilerim. Cumartesi günü burnumdan ameliyat olucam. Keşke olmayacak olsaydım keyifle gelmek isterdim. İnşallah iyileşince sizlere katılmaktan gurur duyarım. Rast gelsin.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() cumartesi gunu bizde ıldır taraflarında olacagız bakalım hava bizi yanıltacakmı
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Geçmiş olsun Atakan,kulak derken burun şikayeti nereden çıktı.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Yarın balığa cıkan arakadaşlara bol şanslar kaptanım.Rastgele.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Bana eşlik eden Toprak kardeşime ve Süleyman (karabulut) Kaptanıma teşekkür ederim.
Sabah 06,10 gibiyola çıabildik ve dediğimnm batığa gittik. öğleye kadar hava müsaitti ve burada avlanabildik. Süleyman Kaptanım ustalığını konuşturdu ve devamlı mercanları çekti. Ama en büyüğünü değerli konuğumuz Toprak kardeşlim çekti. Kendisine afiyet olsun demekten başka ne diyebiliriz. Fotolarımızı ilgili bölümde (av raporu) görebilirsiniz.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Orhan abi sağolasın. Uykuda horlama ve nefessiz kalma problemine yol açıyordu burundaki kemik ve etler ve küçük dilin bir kısmı alındı dün. Şükür iyiyim şimdi abicim. Selamlar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Cumartesi günü mordoğandan tekne ariyorum. Lütfen yardimmm | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 22-10-2008 19:50 |
02.06.2007 Cumartesi günü.... | ishak BALLICA | DENİZ AVI KARADAN | 36 | 31-10-2007 15:03 |
04, mart cumartesi | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 2 | 05-03-2007 09:48 |