![]() |
#3871 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() muhabbetçi biraderim ben hergün kahveye yazmama rağmen; nerdeyse hiç cevap gelmiyor biraz fazla alınganlık gösteriyorsun dostum...(bu gidişle yakında beni kahveden sorumlu müdür yapacaklar zaten )
![]() ![]() ![]()
Sponsored Links |
![]() |
#3872 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
kesinlikle alınganlık değil,madem konuyu açtın sadece sana anlatayım.Kimse üzerine alınmasın.Aramızda kalsın kimseye bahsetme. Bu özeleştiridir,sitemizin geleceği içindir. Sitemiz canlansın diye bu yazılarım. Bakıyorum sitemizde bazı konularda aşırı yoğunluk var,bazı konularda sessizlık yani tık yok. İncelendiğinde görülebilir. Yukarıdaki boşluğu siz doldurun. Yeni üye arkadaşlar son zamanlarda 1-2 mesajda kalıyorlar.Bizler hoşgeldinden öteye gidemiyoruz, Bilgi paylaşıldıkça güzeldir diyoruz, yeni arkadaşlarla paylaşamıyoruz,onların sorularına cevap veremeyince onlarda sadece üyelikte kalıyorlar. Kısacası alınganlıktan öte şeyler var,bunları aşabilirsek sitemiz tadından yenmez. Abi, yazdıklarım tamamen; bizzat, ben, kendimi özeleştiri yaptım,bu özeleştirinin gerçek kurum-kuruluş-kişilerle alakası yoktur. Kendinize iyi bakın avınız bol olsun.
![]() |
![]() |
#3873 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Saat ikibuçuk olmuş,ben kahvenin temizliğini yapıp sandelyeleri masaların üzerine bırakırım,sabaha gelen düzenlemeyi yapıp çayı demler artık.
![]() |
![]() |
#3874 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aman ha çayı demlerken poşet çay kullanmayın,normal çayla (4 ölçek), tomurcuk çay (1 ölçek) karıştırıp demleyin laf olmasın.İçen iki tane daha içsin para kazanalım.
![]() |
![]() |
#3875 | |||
Kaptan
|
![]() Cümleten günaydınlar..
Hayırlı işler bol kazançlar.. Kahvaltılar benden.. Afiyet olsun.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#3876 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hepinize günaydınlar balık dostları işi olanlarahayırlı işler evde olanlarada bol güneşler diliyorum
![]()
![]() |
![]() |
#3877 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selamunaleyküm. Hayırlı Perşembeler.
Önder kardeşimin yazdıklarına tamamı ile katılıyorum. İnşallah paylaşımların azlığı havaların bozuk gitmesi neticesi dostlarımızın ava gidememesindendir. Ancak, mesela biraz önceye kadar KAMIŞ ile ilgili çok hoş olan muhabbeti, gırgırı kahvede çayları ve/veya kahveleri (Ben sakızlı içerim Necati bilir.) yudumlarken de yapabilirdik. Herkesin işi rast gitsin.
![]() |
#3878 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hayırlı işler bol kazançlar kamış-atış muhabbeti çok hoştu Necati,Murat,Serhat
Taygun ve de tabi Ali abim sağolun ömrünüze bereket...gülmenin bile parayla olduğu günümüzde.. iyi geldi not:40 m zar zor atarım iddialı değilim
![]() |
#3879 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() halil abicim birde bu ekibi bir arada toplayıp hepbirlikte av yaptığımızı ve orada böyle bir muhabbet furyasını yakaladığımızı düşünsene bunu bence yapalım ne dersiniz???
![]() |
![]() |
#3880 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ben varım çok iyi olur
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||