|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() muhabbetçi biraderim ben hergün kahveye yazmama rağmen; nerdeyse hiç cevap gelmiyor biraz fazla alınganlık gösteriyorsun dostum...(bu gidişle yakında beni kahveden sorumlu müdür yapacaklar zaten )
![]() ![]() ![]()
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
kesinlikle alınganlık değil,madem konuyu açtın sadece sana anlatayım.Kimse üzerine alınmasın.Aramızda kalsın kimseye bahsetme. Bu özeleştiridir,sitemizin geleceği içindir. Sitemiz canlansın diye bu yazılarım. Bakıyorum sitemizde bazı konularda aşırı yoğunluk var,bazı konularda sessizlık yani tık yok. İncelendiğinde görülebilir. Yukarıdaki boşluğu siz doldurun. Yeni üye arkadaşlar son zamanlarda 1-2 mesajda kalıyorlar.Bizler hoşgeldinden öteye gidemiyoruz, Bilgi paylaşıldıkça güzeldir diyoruz, yeni arkadaşlarla paylaşamıyoruz,onların sorularına cevap veremeyince onlarda sadece üyelikte kalıyorlar. Kısacası alınganlıktan öte şeyler var,bunları aşabilirsek sitemiz tadından yenmez. Abi, yazdıklarım tamamen; bizzat, ben, kendimi özeleştiri yaptım,bu özeleştirinin gerçek kurum-kuruluş-kişilerle alakası yoktur. Kendinize iyi bakın avınız bol olsun.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rastgelsin | umur45 | Tanışma | 13 | 20-06-2010 11:59 |
Rastgelsin | bucalı ferdi | Tanışma | 11 | 14-10-2009 14:02 |
rastgelsin | seckinmisket | Tanışma | 13 | 10-06-2009 10:26 |
Rastgelsin.. | bulsep | Tanışma | 7 | 07-12-2006 17:59 |