|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Maşallah çok güzel balık bunu karaya çekmek nasıl bir zevktir.Tebrikler.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan
|
![]() her şekılde mükemmel enıştenı tebrık ederım. bu paşayı çekmek bır ömre bedel zevkını yaşadım böyle bır zevk olmaz.darısı tüm sıte dostlarımın başına.
saygılar sevgıler |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() ben deniz balıkçılığndan anlamam tatlısu balıkçısıyım.Deniz balıklarını tezgahlarda görüyorum benim gördüğüm çupralar 250-400gram.bu ise felaket birşey tezgahta gördüklerimin on katı büyüklükte rastgelsin
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() İşte balık budur....
Tebrik ediyorum...
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() çok güzel bir çıpra.. maşallahı var.. çekenlerin eline, paylaşanların yüreğine sağlık..
ismail çakır l952-çanakkale Bu mesaj en son " 22-11-2007 " tarihinde saat 06:53 itibariyle ismail çakır tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Maşallah maşallah
devamları dileğiyle selamlar saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşlar cümlemize rastgelsin ihşallah.eniştenin yakaladığı kadar olmasada torbalıdan arkadaşın biri dün 2.8 kg lık bi çupra daha yakalamış hemde benim burnumun dibinden.banada nispet olsun diye bu gün okula gelip gösterdi.demekki bizim denizlerde de varmış böyle çupralar.saygılar sevgiler. hepimize rastgele.
![]() |
![]() |
#18 | |||
VİP ![]()
|
![]() Ne bu böyle ya.Ben buna çipuranın EFEDAYISI derim.Nasibiniz (Tamer seninde) her zaman daim olsun.Darısı site sakinlerine.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Heyt maşallah. Tutanların ellerine sağlık, gerçekten kucağıma alıp sevesim geldi çuprayı, o kadar güzel duruyor ki.
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Miço ![]()
|
![]() maşallah tebrikler ya, bir ay sonra yakalasaydın abi oğlanın boyu kadar olacaktı
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bizim ufaklığın miniği | polmurat | Videolar | 11 | 01-04-2008 17:21 |
bizim malzemeciler | mufi | Dökümanlar ve Makaleler | 2 | 20-03-2008 17:28 |
Bu Vatan Bizim | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 23-10-2007 19:43 |
Bizim Sularda Olanda Var Olmayanda | muhabbetci | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 22 | 22-11-2005 16:02 |
Bu da Bizim Top 10 Listemiz | mustfer | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 19 | 01-11-2005 09:29 |