![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel açıklamalar var.Ama av raporundan çok jeoloji açıklaması gibi olmuş.İlgiyle okudum gerçekten.Paylaşıma teşekkürler..(Fotoğraf makinesini unutmazsanız seviniriz
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Rica ederim, bir dahaki sefere fotoğraf makinasını unutmam umarım, gerçi çekseydim de pek tutamadığımız için balıkları değil jeolojik yapıları çekerdim : )
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan
|
![]() Berkay avın ve paylaşımın için çok teşekkurler..
Av paylaşımlarını başka bir başlık altında açarsan, fotoğraf makinanı evde unutmazsan çok sevinirim keza konu içerisindeki jeolojik terimler hayli dikkatimi çekti ve o görüntüleri oraya gitmemiş biri olarak bayağı merak ettim .. en kısa zamanda sığacığa giderek Mustafa kardeşimi ziyaret edip beni oraya götürmesini isteyeceğim.. Bu arada meslek ne acaba?? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bir dahaki ava inşallah.. Ben Jeoloji mühendisiğiyim ancak mesleğimi icra etmiyorum, Lojistik alanındayım.
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bu arada İzmir'in farklı farklı yerlerinde ava çıkmayı düşünüyoruz. Bir sonraki av bölgemiz Urla veya Kuşadası olabilir. Çıktığımız zaman Tekneden Av konusunda paylaşmak isterim.
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Üstad
|
![]() aramıza hoşgeldin
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Banned
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.Kalıcı paylaşımlar dilerim.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan
|
![]() aramıza hoşgeldin berkay...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Güzel paylaşımlar yapacağınıza inanıyorum ![]() Rastgelsin..
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |