![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() İlhan Kardeş öyle güzel tarif etmişsin ki balığa gidemeyeceğim soğuk kış günleri için ayırdığım son sazanımı bu akşam pişirmek şart oldu.Ben yağı daha az koyuyordum ama dediğin doğru kılçıkların erimesi ve lezzet açısından balığı yağda yüzdürmek şart...
|
||
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sazan avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 00:41 |
Alabalık tavada(Tereyağında)nasıl yapılır | MAVİ FENER | Balık Yemekleri | 0 | 05-08-2009 11:14 |
sazan | genç_balıkcı_77 | Tatlı Su Balıkları | 14 | 20-07-2009 12:42 |
Sazan Avı | hijacker54 | Videolar | 0 | 16-11-2007 11:38 |
tavada pullu(bıyıklıymış) | rüzgar2 | Balık Yemekleri | 4 | 03-06-2007 22:40 |