Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 27-05-2007, 22:28   #1
rüzgar2
Kaptan
 
rüzgar2 kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 17.12.05
Mesaj Sayısı: 976
Varsayılan tavada pullu(bıyıklıymış)

malzemeler:
1 adet pullu(bıyıklı)balık
250 gram sıvı yağ
ocak setüstü veya eski sistem farketmez

yapılışı:
300 gr yağı tavaya koyun(yukarda tavayı vermeyi unuttuk)
ocağı açın ve yağı iyice kızıncaya kadar bekleyin.
balığı unlayın tuzlayın(bu ikisinide unuttuk malzemelerde) koyun yavaya
nar gibi kızarınca alın...
yanına soğan kesin ve afiyet olsun...
balığın sayısına göre yağ miktarını doğru oranda artırın..
ben balığı ilk kez böyle kızarttım ve harika oldu....hamside de deneyecem zamanı gelince...
bu tarifi bana değerli büyüğüm Selim Öner vermişti..."sami bak çok yeni balık pişirme tarifi buldum "diye....
rüzgar2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Manisa`da 9 gölete 55 bin pullu sazan bırakıldı dizel45 TATLI SU AVI 10 31-01-2010 20:09
Tavada Sazan ilhan Balık Yemekleri 14 23-12-2009 11:37
Alabalık tavada(Tereyağında)nasıl yapılır MAVİ FENER Balık Yemekleri 0 05-08-2009 11:14


Saat 20:50.