|
|||||||
| DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 | |||||
|
Kaptan
|
KARDEŞİM YAĞIZ
![]() HARİKA BİR PAYLAŞIM HELAL OLSUN ![]() ![]() ![]() ![]() yağız bu güzel avı tekne tutmasına rağmen bu kadar hoş ve güzel tamamlaman senin ne kadar azimli biri olduğunu gösteriyor eee tabi yanında yılların usta balıkçı süleyman abinin olması senin için ayrı bir şans süleyman abi ile balığa çıkarsan boş gelmeyeceğin güneşin doğuşu kadar açık ve nettir.süleyman abimizin kıymetini bilelim çünkü tekneden balık avı dedinmi süleyman abiyi tanırım abimizde herşey mevcut kerteriz desen bol keyif desen süper muhabbet desen gırla eeee başka ne denir ?bence ikinizide ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu böyle kalmıcak yağız daha bereketlileride olur kardeşim ben sana güveniyorum ![]() |
|||||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
![]() senden cok seyler ogrendım teknede uyguladık ama karadan vazgecmem bunu bılıyon abı dahaaa ogrenecek uygulayacak cok sey var abı
|
|
|
|
#3 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#4 | |||
|
VİP ![]()
|
Yağızcım paylaşımdan dolayı teşekkürler.
|
|
|
|
|
#5 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
tesekkurler turgay abı
|
|
|
|
#6 | |||
|
Oltacı ![]()
|
yağızcım kırmızılar süper daha iyileri inşallah.
|
|||
|
|
|
|
|
#7 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Tesekkurler serkan Abı ışallah hep beraber yakalarız bu kırmızılardan
![]() Yağız DEMİR Bostanlı - İZMİR 1977 0 Rh (+) ![]() Bu mesaj en son " 19-01-2010 " tarihinde saat 09:43 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
|
|
|
|
|
#8 | ||||
|
Üstad
|
Ya Yağız sen ne yaptın, o balıkların dışında bir kova balık necati kardeşime gönderdim vermedin mi yoksa...??????
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
Kaptan
|
|
|||
|
|
|
|
|
#10 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() suleyman abı yaww bır yandan yengeyı dusundum sımdııı o kadar balıkı ayıklayacak yorulacak kızartacak ev kokacak dedım yengem yorulmasın evde kokmasın ben halledeyım dedım ![]() ![]() ![]() valla necatı abım benden dunyaları ıstesın canım feda olsun ona
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|