|
|||||||
| DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#41 | |||
|
Kaptan
|
sahtekar balıkçı kankam sen o balıklardan yakalasan yakalasan anca izmaritleri yakalarsın sen nerde yakalacan paşaları kırmızıları.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#42 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#43 | |||
|
Kaptan ![]()
|
yağız kardeşim çok güzel bir av olmuş kaptanım benide davet etmişti o gün ama
götürecek kimse olmadığım için gelemedim ama fotoları görünce çok şey kaçırdığımı görüp dahada üzüldüm insanın yürüyememesi başkalarına muhtaç olması çok kötü allah hepinize sağlık esenlik versin |
|||
|
|
|
|
|
#44 | ||||
|
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Pasını silmiş bu av senin belli ki Yağız abi
Teknenin keyfini biraz daha alırsan karayı unutursun benden söylemesi Güzel av olmuş abi geçte olsa birşeyler tutabilmişsiniz..Süleyman abiyi selamlarım ![]()
|
|
|
|
#45 | |||||||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
|
|
|
|||||||||
|
|
#46 | ||||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#47 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Süleyman kaptana ve avda emeği geçen herkese selamlar. Bu arada rapor süper olmuş. Ellerine sağlık Yağız abi
|
|
|
|
|
#48 | |||||
|
Kaptan
|
KARDEŞİM YAĞIZ
![]() HARİKA BİR PAYLAŞIM HELAL OLSUN ![]() ![]() ![]() ![]() yağız bu güzel avı tekne tutmasına rağmen bu kadar hoş ve güzel tamamlaman senin ne kadar azimli biri olduğunu gösteriyor eee tabi yanında yılların usta balıkçı süleyman abinin olması senin için ayrı bir şans süleyman abi ile balığa çıkarsan boş gelmeyeceğin güneşin doğuşu kadar açık ve nettir.süleyman abimizin kıymetini bilelim çünkü tekneden balık avı dedinmi süleyman abiyi tanırım abimizde herşey mevcut kerteriz desen bol keyif desen süper muhabbet desen gırla eeee başka ne denir ?bence ikinizide ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu böyle kalmıcak yağız daha bereketlileride olur kardeşim ben sana güveniyorum ![]() |
|||||
|
|
|
|
|
#49 | |||
|
VİP ![]()
|
Yağızcım paylaşımdan dolayı teşekkürler.
|
|
|
|
|
#50 | |||
|
Oltacı ![]()
|
yağızcım kırmızılar süper daha iyileri inşallah.
|
|||
|
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
|
|