|
|||||||
| DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
![]() ![]() gönüllerimiz birya gerisini boşveeeeer ![]() |
||||||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
hasan abııı valla 3 haftadır dugun derneklerden bır yere gıdemıyom bırde bulusamıyoz zaten kafayı kırdım ıslerım bıttı artık zaten pasa teammm baslasın işe demi abı
![]() hasana bı senı ve ercan kardesımı tebrık ederım yav sen çipuramı tutuyon yoksa ısparozmu ne heycan ne panik bu kadar rahat nasıl duruyon anlamadım abi ![]() ![]() ![]() hasana bı bır sey daha soracam hiçç pasa avcısı dıye kurs acmayı dusundunmu ![]() ![]() ![]() ![]() herzaman pasateam bunu yapıyor zaten
![]() Yağız DEMİR Bostanlı - İZMİR 1977 0 Rh (+) ![]() Bu mesaj en son " 22-07-2010 " tarihinde saat 15:06 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
VİP ![]()
|
Hasan kardeş tebrikler, kutlarım.
paylaşım için teşekkürler. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
yapmış olduğun yengeç kutusu mükemmel sanki yengeçler gençleşiyo öyle rahat ediyorlarki anlatamam iğneye takmak için bile yenyakalamak uğraşıyom.![]() eline sağlık irfan abi teşekkürler. ![]() ![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||
|
Kaptan
|
yağız kardeşim kıyım deyil
şans ve acemilik bir araya gelince böyle oluyo PAŞA TEAM iştenmi ayrıldıki işe başlasın diyon.denk gelelim yeterki hepimiz sorunlar yaşıyoz kimimiz güzel kimimiz tatsız.sonuç olarak balık yeterki denk gelip beraber gidelim.![]() yağız heycanlancak bişey yokki herşey balıkla benim aramda ısparozamı benziyo çektiklerim merak etme 13 tanesini saldım ısparoz kadardı saldıklarım babalarına şikayet edince onlar geldi ne yapayım.![]() kursmu? ne gerek varki balık işi nasip kısmet işidir haaa illada bişeyler söylenecekse herzaman yardım ederim ![]() ![]() PAŞA TEAM herzaman bunu yapar kardeşim ![]() [/b] |
|||||
|
|
|
|
|
#6 | |||
|
Tayfa ![]()
|
tertibim herşeyiyle harikasınnnnnn
|
|
|
|
|
#7 | ||||
|
Tayfa ![]()
|
Ustam tebrikler soluğu deniz kenerında alman yeter
birde ben alsam of değmeyin keyfime derim şimdi eline koluna yüreyine sağlık ![]()
|
|
|
|
#8 | |||||
|
Kaptan
|
|
|||||
|
|