|
|||||||
| DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 | |||||
|
Kaptan
|
|
|||||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | |||
|
Kaptan ![]()
|
maşallah yine yapmışsın yapacağını bayadan beri avraporun yoktu bak usta gidince paşalar oltaya atlıyor ya sen bide yemsiz tak vallahi onada gelicek
mubarekler![]() seni oltanımı tanıyorlar tebrikler hasan abi darası diğer avların başına inşallah rastgelsin sitrese gerekyok paşalar sitresi alır![]()
|
|
|
|
|
#3 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
yemsiz balık yakaladım bunu en iyi bilen serkan biladerime sor.![]() ![]() bayadan beri balığa gidemedimki yenal balık olsun bu hafta iyi denk geldi. balığa giden balık tutar pc başında sadece seyrediliyo.![]() bundan sonra çok daha iyileri olcak inşallah paşalar cirit atmaya başladı. ![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||
|
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
tebrikler hasan abi yine hasan balıkçı klasiği olmuş. bu arada beni ne zaman paşalarla tanıştıracaksın
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
bu arada seni biz tekneci yapmıştık unuttunmu süleyman abi kızar bana yoksa sen tekneye yakışıyon bide ben tekne vercem onla balığa çıkarsın ![]() ![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||
|
|
Alıntı:
TEKNE İŞİ DE GÜZEL AMA O OLAY BAŞKA BİR DÜŞÜNCENİN ÜRÜNÜ ÖNCE ÇOCUKLARI TEKNE İLE GEZDİRECEN BALIK AŞISI YAPACAN Kİ İLERİDE BEN BALIĞA GİDİYORUM DEYİNCE KARŞIDAN OLMAZZZZZ TEPKİSİ GELMESİNN:d:d:d:d:d BENDE ÖYLE YAPTIM ÇOCUKLARI TEKNE İLE GEZDİRİP BALIK SEVDASI AŞILADIM. Bİ NEVİ TATİL GEZİ AMAÇLI. KIYI BALIKÇILIĞIN DA ZEVKİNİ BİLMEYEN BİLMEZZZ OLTALARI SALLADIN MI SONRA BEKLEMEK KALIYOR TABİİ BEKLERKEN Kİ YAPILAN MUHAPBET MISIR SULTANIN DA YOK BİR DE KÖZDE KAHVEEE OHHHH ARDINDAN GELEN ZİL SESİ VE YİPPHUUUUUUUUU.... sen benle kıyıdan avlanmak istemiyonnnn KÜSECEĞİM SANAAA küssssssss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
![]() gerçekten dediğin gibi kıyıdaki sohbet bambaşka oluyor. madem öyle sen kıyı istiyorsun eyvallah tamam.![]() PAŞA TEAM okudunuz msj ı Denizliden Tuncay kardeşimiz bizim kahvemizi içecekmiş ne dersiniz işte Tuncay biladerim sıra sende ben üzerime düşeni yaptım hatta Süleyman abi bizimle beraber kıyı avına gelecek biraz paşa tutsun ![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||
|
|
Alıntı:
misafir kahvesi güzel olur derler. nasip ilk fırsatta
|
|
|
|
#9 | |||
|
VİP ![]()
|
Hasanım bu kadar güzel bir balık avı olamaz.Süpersin kardeşim seni ve Ercanı kutlarım.Ellerinize sağlık.Teşekkürler bu güzel paylaşımdan dolayı.
|
|
|
|
|
#10 | |||||
|
Kaptan
|
|
|||||
|