|
|||||||
| DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#61 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
elbette sen ağa baba balıklarla uğraşacaksın senin seviyene gelince bende aynı şekilde dediklerinden kovalıcam.![]() Haluk abi inşallah kaçırdığın o balığı tutarsın bizde seninle seviniriz. kaçan balık büyük oluyorda kaçmayınca ne oluyor bide onu söylesen ![]() saygılar canım abim |
||||||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#62 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
![]() sizlerin paşa tutmasını kendimden çok istiyorum önce bunu bilin ama azdaha sabır. beraber tutçaz başınız ağrıcak sıkılcanız benden bıkçanız ![]() çay canavarımıyım ben sadece çay içiyorum kötümü demle çay geleyim.![]() ![]() ![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#63 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
hemde PAŞA TEAM seslenerek bi bak bakalım kaç kişiye yapılmış bu davet ![]() kahve pişirmek bizim guruptan yağız a ait ![]() tabi becerebilirse ![]() ![]() sevgilerimle kardeşim. ![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#64 | |||||
|
Kaptan
|
|
|||||
|
|
|
|
|
#65 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
asıl mesleğim deyil yeğen daha nasip olursa birbuçuk yıl sonra işte o zaman asıl işim olcak karaburun taraflarında bir köy evinde sizleri ağırlamakl çok güzel olacak ![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#66 | |||||
|
Kaptan
|
|
|||||
|
|
|
|
|
#67 | |||||
|
Kaptan
|
|
|||||
|
|
|
|
|
#68 | |||
|
Kaptan ![]()
|
tebrikler hasan tertibim güzel av olmuş inşallah devami velir paşaların hep bu güzel rasimlerini görürüz ras gele
|
|
|
|
#69 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Ohoooo maşallah denizde balık bırakmamışsınız. , efsane geri dönmüş...
Kıvanç TÜRKOL / İzmir / 1968 Bu mesaj en son " 07-07-2010 " tarihinde saat 21:25 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
|
|
|
|
|
#70 | |||
|
Oltacı ![]()
|
Abi süper bir av olmuş tebrik ederim daha iyileri olmasa bile okadarıda bize nasip olur insallah daha irilerini birlikte yakalamak dileğiyle tekrar rasgele
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|