|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
VİP ![]()
|
![]() Muratcım tebrikler tüm ekibi kutlarım.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür edem Turgay abi.Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat Abi, maşallah ortaya bir karışık yapmişsın.
Balığın ne zan ne yiyeceği belli olmuyor, her çeşit yemi almakta fayda var. Balıkların ikiside sargoz hatta biri baya bir yakışıklı ben yalnız o büyük olan balığı çıkaramadım ısparoz mu acaba!!!! Ege'ninde Maşallah'ı var.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() Murat abi Maaşaallah beee..
Keşke sülünezleri bol alsaymışsınız ancak yinede nasibinizi almışsınız.. Bu kaçınılmaz Nasipten ötesi yook.. Seni ve katılan arkadaşı kutlarım.. Emeğine sağlık Afiyet bal şeker olsun.. Selamlar. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Yorumun için teşekkür eder daha irilerinin sana denk gelmesini dilerim.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş. Paylaşımın için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende yorumun için sana teşekkür ederim Kıvanç.Seninde paylaşımlarını bekliyoruz.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat bey ellerinize sağlık,
Sargozlarda süpermiş... bu arada levrekleri de inci gibi dizmişsiniz, onları da yemli oltayla mı avladınız. güzel paylaşımın için teşekkürlher
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Salih bey.Levrek konusu gerçekten ilginç bu sene.Levrekleri yaklaşık 20 metre derinden ve tabandan,dediğiniz gibi yemli olta ile alıyoruz.Ama boyları hemen hemen hep aynı.Daha irileri denk gelmiyor.Onlar sanırım kıyıda canlı balık peşinde koşuyorlar.Yorumunuz için teşekkürler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
15.01.2010 av raporum | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 57 | 18-02-2010 12:28 |
2009 dan seçmeler | Hasan BALIKÇI | ANILAR | 43 | 12-02-2010 20:46 |
17/01/2010 ıldır av raporum. | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 24-01-2010 21:05 |
İlk av raporum... | murcey | TATLI SU AVI | 8 | 06-10-2008 20:12 |
Mardin Raporum | iesencan | Videolar | 6 | 06-08-2007 06:07 |