|
|
#1 | |||||
|
Kaptan
|
![]() can sıkıntısından başka işimiz yokki bende ufakta olsa 2009 dan kalanları sunmak istedim bakalım hoş olcakmı umarım beğenirsiniz ![]() bu kadar elimizden geliyor ne yapalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ILDIR ZİRVEDEN BİR GÖRÜNÜŞ ÇOK YAKIN BİR ZAMANDA HİZMETTE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/color]![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SİZLERE DAHADA İYİLERİ LAYİK Bu mesaj en son " 09-02-2010 " tarihinde saat 22:17 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Hasan Abi, bir orkinos eksik. O da zaten karadan tutulmuyor. Ama karadan tutulsaydı onu da tutardın. 2009 çok bereketli geçmiş. Darısı 2010'a.
Fotoğraflar için teşekkürler. Böyle en azından fotoğrafından görmüş oluyoruz ![]()
|
|
|
|
|
#3 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
![]() çok sağol uğur kardeşim ![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||
|
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Güzel görüntüler ama hedefim 2010 yılında Hasan Balıkçı'yı ve bu fotoğrafları gölgede bırakacak balıklar yakalamak
![]()
|
|
|
|
#5 | |||||
|
Kaptan
|
|
|||||
|
|
|
|
|
#6 | ||||
|
Çımacı ![]()
|
harika bi 2009 hasan kardeşim Allah bizlerede nasip eylesin böle avlar ne diyelim,
Ferdi AKMAN 1960 Buca Abrh+(Pozitif) Softa sınıfının din simsarlığına izin verilmemelidir. Dinden maddi menfaat temin edenler. İğrenç kimselerdir. İşte bu duruma karsıyız ve buna müsaade etmiyoruz. Mustafa Kemal ATATÜRK 1930 |
||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||
|
Kaptan
|
|
|||||
|
|
|
|
|
#8 | ||||
|
Organizatör
|
Hasocuğum bunları görmüştüm tekrar görmek bile heycanladndırdı benı
tago yakalarız biz kardeşim ama daha çok fırın ekmek yemek lazım ![]()
|
|
|
|
#9 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
adnan abi gördüğünü biliyorum boş kalınca bilirsin bakkal ne yapar ![]() bizde balığa gidemediğimizden eski defterleri açıp açıp kurtlanıyoz ne edelim ![]() bu havalar düzelmezse ben daha çoook resim seçerim arşivden can sıkıntısı caaaaan ![]() ![]() ![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#10 | ||||
|
Çımacı ![]()
|
Hasan kardeşim ; denk gelsin ama en kısa zamanda denk gelsin.
Dediğim gibi en kısa zamanda çünkü özledim gerçekten balık tutmayı.
Ferdi AKMAN 1960 Buca Abrh+(Pozitif) Softa sınıfının din simsarlığına izin verilmemelidir. Dinden maddi menfaat temin edenler. İğrenç kimselerdir. İşte bu duruma karsıyız ve buna müsaade etmiyoruz. Mustafa Kemal ATATÜRK 1930 Bu mesaj en son " 10-02-2010 " tarihinde saat 09:00 itibariyle Mehmet BODUROĞLU tarafından düzenlenmiştir.... Neden: imla ... |
||||
|
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
|
|