|
|||||||
| DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Hasan abi video'da daha eklemişsin oda güzel olmuş ama bir dahaki sefere daha güzel hazırlanalım daha etkili ve daha bilgi verici videolar hazırlayalım
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | |||
|
Oltacı ![]()
|
Hasan amcamla balığa gidipte mutlu olmayan veya memnun kalmayan varmı acaba
![]() hasan amca bu sene nasıl avlar yapçaz hele şu yeğenin işleri yoluna bi koysun. öner abi hep birliktede olur ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||
|
Kaptan
|
Alıntı:
![]() elimden ancak bu kadarı geliyo biliyosun ben pc ile tanışalı 5 sene oldu ama paşalarla tanışalı ne zaman oldu hatırlamıyorum. suyun kenarında pc başından daha iyi iş çıkarıyorum sanki suyun başına daha fazla ağırlık vereyim ben en iyisi pc başında tutulan balıklar yenmiyo ![]() birdahaki dahada güzel olcak merak etme yeterki sen hazırım de |
||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
Oltacı ![]()
|
av yaptıgınız bolgede yetıstırme cıflıgımı resımde gozuken
|
|||
|
|
|
|
|
#5 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
![]() ![]() Ballı bu adam ballı...![]() ![]() ![]() abi hem giderken hem gelirken senin tekne yerinde yoktu yoksa birer çay içecektik seninlede... ![]() abi bu lidakileri salmazsak bizler dedelerini bizden sonraki nesil ise çocukları bile göremeyecek... ![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
|
|
|
|
|
#6 | |||
|
VİP ![]()
|
Önercim bu güzel paylaşımdan dolayı çok teşekkür ederim.Gerçekten çok güzel bir gün geçirmişsiniz tüm ekibi kutlarım.
|
|
|
|
|
#7 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
![]() ![]()
|||||
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
Kaptan ![]()
|
Öner iki Hasanın arasında bol balık tutmak için dilek tutsaydın bari.Ama zaten herkesin boş geldiği bir mevsimde bu kadar paşa bile şansın başlangıcı olmuş.Daha güzel avlar dileğiyle rastgelsin....
|
|
|
|
#9 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
![]()
|||||
|
|
|
|
|
#10 | ||||
|
Oltacı ![]()
|
çok güzel görüntüler emeğinize saglık hepinizin,mersin koyu dediğiniz yer bursımı
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|