|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Malum olduğu üzere kış şartlarından dolayı bir çoğumuz kolay kolay balığa gidemiyor...Eeee, durum böyle oluncada iş '' eski defterleri'' karıştırmaya kalıyor......Eh bende elimden geldiğince bir şey yapmaya çalıştım......
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu da yuo tube versiyonu... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 09-02-2007 " tarihinde saat 13:04 itibariyle Uzm.Dr.Rastgele tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() iç çekiyorum iç çekiyorum olmuyor, bu hafta da cezalıyız, ayvayı yedik amcam, sen de tuz biber oldun be yahu
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() ellerine sağlık ishak abi...sık dişini biraz...şunun şurasında ne kaldı...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abicim sera koşullarında iğde yetiştiriciliği üzerine çalışmalar sürüyor, biraz sabır
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abicim senin eski defterler bayağı kabarıkmış
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Doğan'ım, benim akıl hocam....
![]() ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abi harika çalışma müziğe bayıldım sözleride çok manalı
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() İshak ım eski meski ben anlamam kardeş ben bu gün gümüldürden 3 adet kefalimi almışım...
![]() ![]() bir tanesi.27/28 cm digerleri22/23 cm ![]() Bu mesaj en son " 30-03-2007 " tarihinde saat 06:12 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak abim afiyet olsun
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Böyle şans mı olur, 3. hafta gene Ctesi yağmur var hem de gökgürültülü sağanak. Sanki garezi var havanın bana.
İshak amca Pazar yağmur olmasa da hava soğuyor bilgine. Yağmur da olsa ben sanırım gidicem artık duramıyorum yerimde Bu arada saat 2 ben hala çalışıyorum ve sahaba dek sürecek, msn den cevap vermediklerim alınmasın şu sıralar başımı kaşıyacak vaktim yok |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
eski defter :) | ADNAN | Videolar | 3 | 21-12-2009 15:34 |