Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 23-01-2011, 13:01   #6
kaptankarabulut
Üstad
 
kaptankarabulut kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 02.12.09
Şehir: İZMİR
Mesaj Sayısı: 2.888
Varsayılan

Önder kardeşim bilgilendirme için teşekkürler. Fakat bir sorun var.

üç dört saat sabır işi biz balığı tuttuğumuz gibi tavaya atıyoruz.Üç dört saatte bizim açlığımız geçer.Ama ilk fırsatta deneyeceğim..
__________________
SÜLEYMAN KARABULUT

İZMİR-1959 0 Rh (+)
KAPTAN KARABULUT
GÜZELBAHÇE 2.LİMAN
Telefon: 0538 294 01 94


[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
kaptankarabulut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Balık Pişirme Teknikleri kral dolmuşcu2 Balık Yemekleri 9 25-04-2010 15:51
Balık pişirme teknikleri levrek Balık Yemekleri 6 22-02-2010 08:33
Ahtapot Ayıklama ve Pişirme Taygun KOCABIYIK Balık Yemekleri 4 25-11-2008 10:10
Küçük Bir Av paşalı DENİZ AVI KARADAN 7 31-10-2007 19:10
Lampuka Pişirme Tarifi Taygun KOCABIYIK Balık Yemekleri 12 31-10-2007 17:06


Saat 01:15.