|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu da bir sonraki yolculuktan diyaloglar;
-apollo 31 napiyosunuz orda bu duman da ne? -mangal yakiyoruz guzel kardesim. hapla olmaz ki bu beslenme isi bilememissiniz siz. -karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal sondurun. -delikanli adama bi sey olmaz. -turkship 1a22bc23 motorlari kapattiniz bi sorunmu war? -yok be hostoncigim jupiter cekiyo zaten bosa aldim fazla yakmasin alet -alo hustin benzin bitti. napam? -.. senin naptin lan okadar benzini ictinmi.. -yook bee, yorungeye inerken bi ufoyla yaristim.. ama varyaa sana ne diyim ne hizdi bee -deme -houston challenger houston ... ruslarla kenetlenmemize olanak yok -neden challenger? -hanim kiziyor "burada kenetlendigin yetmiyormu ruslarla bide orada kenetleneceksin" diyor -huztin!! huztin diyorum alo!! -ne war nooldu? -haydar abiyi dovuyolar yeti$in.. -hustin alien filminin sonunda ne oluyodu? benim aldigim vcd nin ikincisi bozuk cikmisti da izleyemediyidim. -nerden aklina geldi simdi? -kazim abinin kafaya bisi yapisti da cikaramiyoruz bi turlu o sebeple -hass... -huston ilkyardim cantasi nerdeydi ya -yine ne bok yediniz lan -ya gecenlerde usakta tasa tuttugumuz uzaylilarla karsilastik da tanidi bizi ibneler kirdilar cemal abinin fanusu -houston -efendim -vali beye soyle yarin okullari tatil etsin, kar geliyor, ben gordum.. -aloo hustin -dinlemedeyiz. devam et. tamam -abi salak ahmet mekiin anahtarini icerde unutup cikmis ay yuruyusune. -ee? -kaldik abi yani burda. cami kirdim ben telsize uzanabilmek icin. yani artik iceri girsek de degismiyo olay. sonradan aklima geldi cam kirilinca sey olucaa. -(hustin gorevlisi ofisteki basin sozcusune) "gecen ay uzaya gonderilen iki astronotumuz elim bir kaza sonucu yasamlarini yitirmislerdir". aynen bu metni yayinliyosun. hadi gozum. -houston? -dinlemedeyiz? -bendensin! -ee, yeter ama sabahtan beri! -ehehhe; tamam, tamam. ha unutmadan, bir sey soyliycektim. -soyle? -say hello to yenge.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
nereye gitti bu turnalar | orhan69 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 17-11-2009 09:22 |
Işler Kesat Gitti :::::(((( | oteldev | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 27-02-2008 21:41 |
çok hoşuma gitti | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 12-09-2006 15:04 |
DüNYaNıN TüRKLeR HaKKıNDaKi DüŞüNCeLeRi !!! | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 19-08-2006 21:02 |
Şu Çılgın TÜRKLER | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 02-02-2006 00:24 |