Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 26-05-2006, 19:05   #4
reos_mow
Çımacı
 
reos_mow kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 25.03.06
Yaş: 38
Mesaj Sayısı: 78
Varsayılan Kurbağa Budu Provensal

KURBAĞA BUDU PROVENSAL

5 Adet Kurbağa Budu
1 Adet Soğan
2 Diş Sarımsak
1 Çay.kaşık Worcehester sos
1 Çay.kaşık Soya sos
1/2. Çay.kaşık Kekik
1 Çay.kaşık Maydanoz

Yapılışı
Kurbağa butları temizlenip ,gereksiz kemikler kesilip,alınacak.Tereyeğı ile ince
kıyım soğan ve ezilmiş sarımsak ezilmiş tane karabiber ile sote edilip,şarap
çektirilir.Taze domates rendesyle pişirilir.Tuz,soya sos ve worcehester sos,kekik
ince kıyım maydanoz ile tatlandırılıp servis edilecek.
__________________
cihana hitabe
reos_mow Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı


Saat 15:34.