|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() yalniz su icindeki canlilara zarari olsa dere ve gollaerin suyunun cekilmesiyle birlikte tiviri ya takilan canlilari yemeye calisan kuslara bile zarari var.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() hala kullananları görüyorum...uyarıyorum...hatta olta veriyorum...buna rağmen kullananları kınıyorum...
genelde kullanımı için maharet gerekmediğinde daha çok çocuklar tarafından kullanılıyor...uyarılarınız çoğunda etkili olmuyor... türkiyenin her yerinde yasak... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() işte bu ağın zararlarını sizler gibi başka kişilerde bilse bi sorun olmuyacak ama inatla bu ağı kullanıyorlar çünkü 1 ytl'ye satılıyor diye bizde bu ağın zararlarını daha fazla insanlara ulaştırmak amacıyla bu projeyi yaptık ve bölgemizde şu anda yavaş yavaş bu ağı kullananlar azaldı ve bunun cezasını duyunca iyice korkuyorlar eğer bana yardımcı olursanız sevinirim daha fazla insana ulaşmam için şimdiden teşekkür ederim
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çoklu alıntı nedir? Nasıl kullanılır? Önemi nedir? | Taygun KOCABIYIK | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 10 | 12-03-2010 10:03 |
hayalet Ağ | vasak | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 25 | 17-09-2008 20:32 |
Tırıvırı - Hayalet.. | varior | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 14 | 08-05-2007 08:45 |
bu nedir? | tatlısuefendisi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 01-05-2007 02:54 |