![]() |
#51 | ||
Guest
|
![]() lure imalatçıları ne yapacaklarını da şaşırmış durumdalar besbelli...
hayvanların ayrıntılar çok küçük olsalar bile hemcinslerini, eşlerini, yabancıları ayırabilme yetenekleri olduğunu biliyorum...lure yapımında da aslına en uygun olanlarının ya da balığın saldırma içgüdüsünü harekete geçirecek renk ve modellerin yapımının amaç olduğunu da biliyorum... ancak yukarıdaki gibi gerçek deriden yapılmış bi yemin, gerçeğe yakınlarıyla av da ne gibi bi fark oluşturacağını anlayamadım... yapımının zahmetli olmasından dolayı diğerleriyle arasında bariz bi fiyat farkı olacağını tahmin ediyorum...firmanın bu tür hamlelerle fark yaratmak adına yaptığı bi reklam çalışması olarak bakıyorum ben olaya...zira aynı firma ve işinde iyi diğer firmalarda gerçeğine yakın hatta gerçeğinden daha albenili lureler yapıyorlar... rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#52 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok ilginç bir ürün de benim takıldığım bir nokta daha var: Avcı balıklar sahteye saldırdıktan sonra üzerinde diş izleri kalır biliyorsunuz. Balık derisi de çok dayanıklı olmayacağına göre sağlam bir balık saldırısından sonra bu sahteler çöpe mi gidecek? Ayrıca bu kadar çok gerçek balık derisi nereden geliyor? Tabii ürünü ele alıp incelemek gerek ama insanın kafasında sorular oluşmuyor değil...
![]() |
![]() |
#53 | ||||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
erol abi...walla benim hiç aklıma gelmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#55 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#56 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Birde balıkların 6 sn hafızası olduğunu hesaba katarsak bence geçirmez
![]()
![]() |
![]() |
#57 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben resim eklemeyiceğim ama Size 3 tane sahte öenreceğim tuzlu ama olsun
![]() ![]() 1.Rapala Countdown magnum renk size kalmış 2.Rapala Original magnumyine renk size kalmış 3.Yo-zuri Crystal minnow 90 mm mor,mavi,veya sarı olandan alın bende mor var sabah suyunda merada ne balık varsa topluyo ![]() haniden,zarganya,zargandan levreğe ![]()
![]() |
![]() |
#58 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yo-zurinin crystal minnowun 90mm den küçüğü varsa alın
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben yakında rapala countdownın beyaz gövde kırmızı kafalısını alacağım
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
BENDE L42 MODELİ VAR SÜPER ALAMAYACAĞI ŞEY YOK DENİZDEN ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İğneler &Olta Çeşitleri | Bir Dost | İğnelerle İlgili Herşey | 10 | 16-10-2011 12:55 |
Şamandıra Çeşitleri Hakkında Ne Biliyoruz | MAVİ FENER | Şamandralarla İlgili Herşey | 1 | 08-07-2011 21:14 |
Sazan yemi çeşitleri | Nedim Gürler | TATLI SU AVI | 4 | 30-04-2009 10:14 |
PALAMUT ceşitleri. | Rauf | Deniz Balıkları | 2 | 18-10-2007 07:47 |
Alanyadan Muhtelif balık çeşitleri :-)) | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 24-06-2007 14:57 |