|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Saygılı Rastgelsin ailesi şuanda belki en küçüğünüzüm en kanı kaynayanım benim için bu organizasyon çook büyük bir şans hepinizle tanışma kaynaşma şansını bana sunacağından cok mutluyum . belki birkaçınızla tanıştım konusuorum ama aile büyüklerini tanımak isterim . Sağolsun saygıdeğer anıl Abim allah razı olsun allah bütün işini rast getirsin onunla bana göre bir abi kardeşi gibi samimi olduk onun canını fazla msj atarak fazla arayarak kızdıırmış olsamda bana karşı bir kızgınlıgı olmadığından çok teşekkür ederim 1haftadır neredeyse anıl abiye annemle konuş izin al fln diodum
![]() RASTGELE....
20.06.1997 İZMİR 0555 761 80 60 Çimentepe / Eşrefpaşa Bu mesaj en son " 28-11-2011 " tarihinde saat 18:48 itibariyle dogukan1997 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Ekleme işlemini gerçekleştirdim, hayırlı olsun.
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
En küçük sanırım benim ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() inşallah kardeşim tel ver bana araım seni
Şimdiden Herkese Ogün için kolay gelsin abilerim kardeşlerim Rastgle saygılar.....
20.06.1997 İZMİR 0555 761 80 60 Çimentepe / Eşrefpaşa Bu mesaj en son " 29-11-2011 " tarihinde saat 19:12 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tekne imalatçılarının listesi | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 17-10-2011 07:58 |
Seferihisar Sığacık Rastgelsin Balık avı Organizasyonu | Anıl ÜNALAN | Site Organizasyonları | 16 | 29-04-2011 16:28 |
Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Katılımcı Listesi | Taygun KOCABIYIK | Site Organizasyonları | 177 | 08-06-2010 19:49 |
Tekne organizasyonu | fisherman | Organizasyonlar | 15 | 01-06-2010 22:42 |