|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() çok ilginç ve korkunç
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Kafam allak bullak oldu...Zaten bu depremin travmasını ömür boyunca atamayacağımı düşünüyordum ama bu okuduklarım beni abondone etti resmen.Hiç bi şey düşünemiyorum şu an çünkü taşlar bir bir yerine oturuyor.Sağol Nirvana...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() sağol nirvana depremle ilgili bazı psikolojik depresyonlar yaşanması oldukça normal ama geçenbizim evin yanındaki buz paten sahasında çalışan bir arkadaşın postada depremde neler yaşadığını yazmışlar bu28.10.2005 tarihli posta gazetesinin 3 sayfasında 6 senede yaşadığı depresyondan yeni yeni kurtulan bir adamın hikayesi ekmek gibi su gibi gerçek bir hikaye arkadaşlar umarım okursunuz bulamayanlar için ise bu konunun gidiş hattına göre kararverirsem yani ilgilenenler olursa yazarak yardımcı olurum 6 senelik bir deprem düşüncesinden kurtulma çabası nirvana hikaye oldukça ilginç ama adıma inandırıcı gelmiyor nedeni ABD hakkında oluşturulacak bir sipekilosyon alabilir ama doğruluk değeri benim için sıfır
[ Bu mesaj en son " 29-10-2005 " tarihinde saat 23:24 itibariyle Bir Dost tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() seko adamım insan babasının annesinin kardeşinin ölümüne dayanabilen buna sabır gösterebilen en yüce varlıktır. Bizlere bu donanımı veren ALLAH ölümlerden sonra neşelenme gülme gibi eylemleride bağışlamıştır hiç bir insan bir ömür boyu yas tutmaz varmı çevrende ?? depremi bire bir yaşayan bir insan olarak seko herkesten daha iyi sen bilirsinki kaybettiklerimi; hala yaşıyor ve gülüyorum bu şu demek depresyon ve sözünü ettiğin travna sadece bir süre seninle olacak sonra nasıl olduğunu anlamadan seni terk edecek bunu kafana takmana gerek yok sadece kendine zarar verirsin başka bir şey olmaz ve seko adamım; hayır ve şer ALLAH'tan dır bunu unutma yine sabrını verende ALLAH'tır.depremler sadece ölüme bahanedir o kadar..
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Elbette Allah sabır veriyor insana sevgili kardeşim.Umarım bir daha böyle günler yaşanmaz.
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() umarım adamım herkese tekrar tekrar geçmiş olsun
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Durum bu ise,avlanacak gün sayısı belli demektir,rasgele arkadaşlar
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() tabii bütün bu sırlar en az 15-20 yıl belkide daha fazla kamu oyunun bilgisi dahiline sunulmayacaktır.Ama diğer bazı ülkeler gibi ülkemizinde deney tahtası gibi kullanılması çok düşündürücü....
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Marmara Da Avlanma Mevsİmlerİ | levrek | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 13 | 03-06-2012 09:10 |
Köpek balığı /Marmara | MAVİ FENER | Deniz Balıkları | 5 | 28-06-2010 12:03 |
Palamutlar kasada/Marmara | MAVİ FENER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 09-08-2009 10:46 |
Zargana ve kefal ,Marmara | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 02-11-2007 19:02 |
Marmara Adası | gizer | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 3 | 16-08-2006 10:04 |