|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhabalar normal dipten av yapacaksanız eğer çıkrık makina kullanmanıza pek gerek yoktur.
150 liralık bir bütçeyle 3 kilogramlık balığı çekebilecek makina bulabilirsiniz. Benim size önereceğim makinalar; Okuma Trio 55S [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ryobi Ecusima 8000Vi [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Her iki makinada 3 kilogramlık balığı rahatlıkla çekebilecek düzeydedir. Ecusima'dan bende birden fazla sayıda mevcuttur bu da benim makinaya güvenimden kaynaklıdır ![]() Alışverişlerinizi balıkmarketim.com'dan yaparsanız eğer rastgelsin.org üzerinden geldiğinizi söylediğiniz takdirde ekstra indirim alacaksınız ![]() Saygılarımla.
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kamış ve makina tavsiyesi | ceranimo | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 3 | 28-01-2012 17:58 |
Makina Tavsiyesi Lütfen... | umitdulger | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 4 | 28-09-2011 11:06 |
Avlak Yeri Tavsiyesi | serkanp | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 04-05-2011 15:36 |
okuma makina tavsiyesi | gotanu | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 3 | 25-01-2010 07:20 |
sipariş verecem kamış makine tavsiyesi istiyorum | kaanben | Takım Çeşitleri | 2 | 23-01-2009 11:42 |