Alıntı:
Çağatay tafarından gönderildi
Sevgili Tuncay, müthiş bir av macerası olmuş. Tebrik ediyorum. Ama ben, bu kaptana serzeneşine takıldım ve üzüldüm. Umarım kaptan kasten yapmamıştır. Süleyman abi, Anıl ve ben de tekne sahibiyiz. Bazen hesapta olmayan, öngörülmeyen talihsizlikler olabiliyor o bakımdan....
|
teşekkürler çağtay kardeş arada olsada balığa gitme şansı yakalıyoruz. denize uzak oluşumuzdan biraz zahmetli oluyor mesela saat 24:30 gibi denizliden yollara düşüp yemdi yoldu tekneydi bayağı yorucu oluyor. kaptanın yaptığını yazmak istememiştim fakat yazayım. balığa çıkacağımız kaptanın 2 adet teknesi varmış 1 tanesini satmış parası alınmış işi bitmiş bizim balığa çıkacağımız gün ile aynı gün teslim etmeye karar vermiş tekneyi teslim alacak insanlara da balığa çıkacağını söylemeyip sabah 06:00 teslim alın demiş tabi adamlarda kuş adasından yola çıkmışlar sallana sallana geliyorlarmış saat 6 olsa ne olur 8 olsa ne olur muhabbeti yaparak devam etmişler bizde teknede onları bekliyoruz. diyebilirdi 1 gün önce veya sonra olabilirdi. vede biz adamlara kızıyoruz bizi burada bekletiyorlar ayıp bunların yaptığı diye 1,5 saat sonra geldiler dediğim gibi bizler dayanamadık pişkin tipler oralı değillerdi bizim balığa açılmamıza engel olduklarının farkın da bile değillerdi çattık heriflere dedikki be kardeşim bu kadar insan sizi bekliyor neden zamanında gelmediniz cavapla beraber şok olduk dediki adam ben nerden bileyin kaptanın balığa grup aldığını denize açılacağını bilseydin saat 05:00 da burda olurdum bizde bu işi yapıyoruz böyle bir terbiyesizlik yapmayız kaptanınıza sorun bize sadece 06:00 gibi gelin dedi bizde ona göre yola çıktık yaolda bir çorba molası verdik diyerek kaptana döndü ve dediki kaptan söyleseydin erkenden gelirdik kaptan da durumun farkında tamam tamam uzatmayalım diyerek konuyu kapattı. yani anlayacağın durum bu oltalar suyla buluştuğunda saat 09:00 civarlarıdı yani gel sen kızmaaaa 
0 0532 522 56 77
DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR.
Bu mesaj en son " 28-01-2012 " tarihinde saat 18:37 itibariyle Tuncay GÜNAY tarafından düzenlenmiştir....
|