|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Yaa üzgünüm ama ben bir şeyi anlayamadım.Birilerinin şuursuzca yaptığı bir hareket bizi niye bağlasın.Biz kendi üzerimize düşeni yapacağız,sirküler içerisinde avımızı yapacağız,balığa yavrulama şansını vereceğiz,aksi davrananı vatandaşlık görevimizi yapıp uyaracağız.Yani balığı havyar zamanı yakalıyorsak dahi salacağız, bir ay yemeyeceğiz, yahu bu zor bir şey değill.Ayrıca bir konu daha var, sirküde belirtilen boyutların üzerinde bir balık tuttuk diyelim (mesela 7-8 kiloluk bir levrek ) bu balığı alı koyup eve getirmenin kime ne kattığını,böyle damızlkların neden salınmadını anlamkta güçlük çekiyorum.Görüntülerini alıp anılarının arasına koyacağın fotolar hatta video görüntüleri neden yetmiyor,neden illa canını alıyoruz,lütfen biri bana izahh etsin.
Saygılar.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Bizde istiyoruz denizlerde balıkların çoğalmasını fakat durum bundan ibaret olunca elden hiç birşey gelmiyor.. Saygılarımla ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Elbetteki iğneyi önce kendimize batırmalıyız..ve geleceğimizi de yok etmemeliyiz diyorum....
![]() |
![]() |
#4 | |||||
|
![]() Alıntı:
Gerçi biz yok kota getirilsin yok damızlıklar salınsın diye ellerimizi, çenemizi yoruyoruz.. Hala biz yasadışı avı engelleyememiş bir ülkeyiz unutmayalım!
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Sirkülerle değil vicdanınızla avlanın. Eğer onu kaybetmediyseniz size yol gösterecektir. Bu mesaj en son " 21-04-2012 " tarihinde saat 23:02 itibariyle yuunis tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
|
![]() Alıntı:
Tabi ki onlar yapıyor diye bizde yapmak zorunda değiliz fakat şöyle birşeyde söz konusu(küçük balıkların geri iade edilmesi fikrinde hem fikiriz) uğraş didin yıllarca eziyetini çek yeri gelsin dağ çayır bayır yürü yüzlerce lira masraf yap daha sonra tecrübe kazan 5-6 kilogramlık trofe bir levreğin(örnekliyorum) hayaliyle kendini geliştir ve o gün gelsin o balık senin oltana vursun o balığı salmak sizce kolay olacak mıdır? Benim anlatmak istediğimde buydu.. Saygı ve sevgilerimle..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Geçmiş Zamanda Yapılan Levrek Avlarım,Yapacağım Avların da Teminatıdır. | Süleyman ONUR | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 15-10-2009 19:08 |
yok zamanda bu kadar balık??!! | cevat2 | TATLI SU AVI | 14 | 23-08-2007 17:43 |
Bu Zamanda İyi Bir Sazan Avı idi | iesencan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 17-04-2007 08:00 |
Doğru Olani Yapmak | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 04-02-2006 13:25 |