|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Sabri abicim. Abi vaktiniz var ise al Erdoğan abiyi çıkın gelin yine. Bak bu ayın 27 sinde organizasyon yapacağız inşallah. Sizin İzmirde avlanmanız zor gözüküyor. Gelin buraya av yapmasakta Boğaz manzarası eşliğinde bir yemek yeriz hiç değilse.
Alıntı:
![]() Alıntı:
Ya Orhan abi neredesin sen. Bir sinyal verdin alarma geçirdin bizi, sonra yine daldın kayboldun. Hadi abi bak söylediğin gibi balık akıyor. Ayarla bir gününü. Bu arada bu ayın 27 sindeki organizasyonumuza bekliyorum. Daha 15 gün var. Şimdiden ayarla işlerini. Sonra iş güç deme bana.
İSTANBUL/1973 A Rh+ Bu mesaj en son " 14-05-2012 " tarihinde saat 11:07 itibariyle Ahmet TARİH tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Ama bu seneden çok umutluyum çok güzel raporlar sunacağıma inanıyorum, umarım deniz beni yanıltmaz.. Geleyim abi de yol biraz uzak geldi ![]() ![]() ![]() ![]() Yakında raporlarım gelecektir Ahmet abicim.. Saygı ve sevgilerimle..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Boğazda yılın ilk avı | Ahmet TARİH | DENİZ AVI KARADAN | 19 | 14-01-2012 15:40 |
Boğazda yılın son avı | Ahmet TARİH | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 06-01-2012 18:22 |
Boğazda Lüfer ve Çinekop avı | byMyMoon | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 11 | 29-01-2010 10:21 |
ıldırda hafta içi ve hafta sonu | celocan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 23-11-2008 16:37 |
boğazda palamut avı | aahmet | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 19-03-2007 11:42 |