![]() |
#11 | |||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() GÖZETİM ALTINDA KONTROLLÜ AVCILIK
Pembe Boyalı Alanlar A1 A2: Olta dışında ava kapalı alanlar. Mavi Boyalı Alanlar B1 B2: Kıyı ve geleneksel balıkçılık yapılacak alanlar. Mor Boyalı Alanlar C1 C2: Gırgırla av yapılacak yerler. Belirli Zamanlarda: 2-3 yılda bir. Belirli Aylarda: Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat Belirli Sayıda Tekne: 10-20 gırgır? Bölge dağılımı? Belirli Yerlerde: Her türlü kara parçasından 3 mil açık. Belirli Derinlikte: Hiç Bir Mevsim, 30 metreden sığa asla girmeyecek. Belirli Türlere: Hamsi, Sardalya, İstavrit. Belirli Miktarlarda: Cinslere verilecek kotalarla belirlenecek. Belirlenecek Tekne Boyu: 20 metreyi geçmeyecek. Belirlenecek Ağ Derinliği: 70 kulaç ( tartışılabilir ) Belirlenecek Ağ Harmanı: 400-450 kulaç ( tartışılabilir ) Belirlenecek Sonar Çıkış Gücü: 1000 wattı geçmeyecek. KARASULARIMIZIN SINIRLARI İÇİNDE "TARAMALI SONAR" DERHAL YASAKLANMALIDIR GÖZETİM ALTINDA KONTROLLÜ AVCILIK Gözetim altında kontrolü sağlayacak kuruluş “Sahil Güvenlik” özel bu işle ilgili birim kurup bu görevi o yapacak, eğitim aldıktan sonra. Denizlerimizin balık dolu olmasını istiyor muyuz? İstemiyor muyuz? Tercih meselesi! “Gecenin en karanlık vakti, gündüze en yakın olduğu vakittir”. NOT: Uskumru’nun Selamı Var
Baba Yalçın Bu mesaj en son " 22-06-2012 " tarihinde saat 16:28 itibariyle Baba Yalçın tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
"Mavi Ormanın Son Kralı" 2. Bölüm | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 11 | 02-07-2012 19:01 |
"Nassau Orfoz Belgesel Bölüm 2" | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 0 | 12-06-2012 19:48 |
"Nassau Orfoz Belgesel Bölüm 1" | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 0 | 12-06-2012 19:39 |
"Mavi Ormanın Son Kralı" 3. Bölüm | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 16 | 22-04-2012 08:16 |
"Mavi Ormanın Son Kralı" 1. Bölüm | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 29 | 15-04-2012 14:00 |