|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#6 | |||||||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Bende teşekkür ederim.Bölgeye ait birkaç video çekimim var ancak evdeki bilgisayarda düzenleme yapamadığım için sizlerle paylaşamadım. İnşallah yarın vakit olursa iş yerinde düzenleyip eklemeye çalışacağım. Alıntı:
Dediğin gibi İstanbula döner dönmez hemen oltayı kaptım boğaza ava gittim. İstavritleri topladık ve afiyetle yedik. Sonrada şükrettim memleketime. İnsanın en iyi bildiği yer gibisi yok. Her yörenin her balığın kendine göre bir av şekli var. Yabancı mekanlarda bir bilen olmadan bu iş tamamen kısmet işi oluyor yani. Hayırlı akşamlar diliyorum. Alıntı:
Alıntı:
bölgede en isim yapmış kaptan bile restoranında müşterilerine taze balık yedirmek için hergün ağ attıyor ve bir kaç parça dışında bir şey alamadığını duyunca maceraya girmemek adına vaz geçtim. Bu arada seni mavi sahalarda hiç göremez olduk. Bu nasıl çalışma böyle kardeşim. Bir ara verde birkaç trofe fotoda senden göreli. İş yerinde gölcü arkadaşlardan duyduğuma göre sazanlar bu sene çok iştahlıymışlar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Antalya - Sarısu | 7meric | TATLI SU AVI | 16 | 05-08-2010 19:18 |
Antalya | 7meric | Tanışma | 30 | 03-12-2008 00:25 |
antalya çamyuva.. | delvel | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 27-11-2008 22:00 |
Antalya`dan Selamlar | ORHAN | Tanışma | 7 | 21-02-2008 21:49 |
Altuğ -Adrasan (26-27 10 2006) | altuğ | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 11-12-2006 06:02 |