|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli arkadaşlarım;
Şimdi Palamutun tam zamanı....Izgarası yağsız olduğundan pek lezzetli olmaz...o nedenle tavayı tavsiye ederim...Afiyet bal olsun...İyi günler bol güneşler dilerim...
__________________
İyi günler, bol güneşler dilerim. Üstad Kaptan Nuri DENİZ İstanbul - 1949 İTÜ /Kimya ve İşletme Müh. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() kaptanım teşekkür ederim. ama ben bu palamuta hiç ısınamadım. bir kez yedim eti çok yavan gelmişti. bir dahada ağzıma sürmedim.
__________________
ARH+ Çetin Açık 1972 izmir iğneniz keskin, avınız büyük olsun. RASTGELSİN... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kalamar tava. | falcon1 | Balık Yemekleri | 10 | 02-10-2011 13:29 |
Kalamar tava yapılırken dikkat edilmesi gereken konular | santor | Balık Yemekleri | 22 | 09-03-2010 13:33 |
istavrit tava | hakan25 | Balık Yemekleri | 7 | 03-04-2008 19:48 |
Chilli (Acı) soslu Çipura tava | zinebird | Balık Yemekleri | 2 | 14-02-2008 19:55 |
Palamut Avı | panderma | ANILAR | 20 | 01-04-2006 01:33 |