Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 07-09-2012, 09:55   #1
MAVİ FENER
Kaptan
 
MAVİ FENER kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 13.06.09
Yaş: 75
Mesaj Sayısı: 2.415
Exclamation

Değerli arkadaşlarım;
Şimdi Palamutun tam zamanı....Izgarası yağsız olduğundan pek lezzetli olmaz...o nedenle tavayı tavsiye ederim...Afiyet bal olsun...İyi günler bol güneşler dilerim...
__________________
İyi günler, bol güneşler dilerim.
Üstad Kaptan
Nuri DENİZ
İstanbul - 1949
İTÜ /Kimya ve İşletme Müh.


MAVİ FENER Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 08-09-2012, 09:35   #2
soncet36
Kaptan
 
soncet36 kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 23.05.12
Şehir: izmir
Mesaj Sayısı: 297
Varsayılan

Alıntı:
MAVİ FENER tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Değerli arkadaşlarım;
Şimdi Palamutun tam zamanı....Izgarası yağsız olduğundan pek lezzetli olmaz...o nedenle tavayı tavsiye ederim...Afiyet bal olsun...İyi günler bol güneşler dilerim...
kaptanım teşekkür ederim. ama ben bu palamuta hiç ısınamadım. bir kez yedim eti çok yavan gelmişti. bir dahada ağzıma sürmedim.
__________________
ARH+

Çetin Açık

1972 izmir


iğneniz keskin, avınız büyük olsun. RASTGELSİN...
soncet36 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kalamar tava. falcon1 Balık Yemekleri 10 02-10-2011 13:29
Kalamar tava yapılırken dikkat edilmesi gereken konular santor Balık Yemekleri 22 09-03-2010 13:33
istavrit tava hakan25 Balık Yemekleri 7 03-04-2008 19:48
Chilli (Acı) soslu Çipura tava zinebird Balık Yemekleri 2 14-02-2008 19:55
Palamut Avı panderma ANILAR 20 01-04-2006 01:33


Saat 11:19.