|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yine evde hazırladığım hamur ile güzel bir öğleden sonra geçirdim. İri olan gökkuşağını oltamı atar atmaz suda meydana gelen dalgalanma ile fark ettim. Yem suyla buluştuğu an bir dalgalanma oldu ve daha oltada vuruşu hissetmeden asıldım oltama ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Çok güzel balıklar. Maraş'ta mı yakaladınız balıkları?
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hayır Seçkin Bey, MUŞ'ta görev yapıyorum orda yakaladım. Ama Maraş'ta da bu irilikte gökkuşakları var. Hatta 3-4 kilolukların yakalanışına şahit oldum
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Gökkuşağı Alabalığı_??? | bytt | TATLI SU AVI | 9 | 06-05-2012 15:45 |
Gök Kuşağı Alabalığı (Oncahorynchus myciss) | MAVİ FENER | Tatlı Su Balıkları | 0 | 22-11-2011 14:29 |