|
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu arada Ankara'da Remixon.com'a elektronik posta gönderdim. Bugün cevap geldi, sağolsunlar ilgilendiler. Ancak ellerinde yedek olmadığını söylediler. Nasip. Cumartesi Konak'tayız yani. ![]() Yardımını, yorumunu esirgemeyen dostlarıma, arkadaşlarıma, ağabeylerime teşekkürler; İğneniz keskin, avınız bereketli olsun Sevgi ve Işıkla Kalın.
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. Bu mesaj en son " 11-09-2013 " tarihinde saat 14:16 itibariyle Alparsbeğ tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeniden Akdeniz'in kollarına bıraktık | erkepli | Rastgelsin Kahvesi | 9 | 02-06-2011 11:15 |
Uzun bir zamandan sonra tekrar merhaba | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 10-02-2008 16:06 |
Youtube mahkeme kararıyla yeniden kapandı | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 22 | 31-01-2008 09:34 |
Yeniden merhabalar | hhlevent | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 07-12-2007 07:20 |