|
ANILAR Yaşanmış veya yaşanmamış anılar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Sağol Taygun,ama son iki senedir o çiftliğe artık gitmiyoruz.Hani arada tatsız bir şey de olmadı ama nedendir bilmiyorumAraya soğukluk girdi.Çok anlatırsam özele girmiş olurum.Dikkat edersen anlatırken kişi adlarını ve tam yer isimlerini sakıncalı gördüğümde vermiyorum.Oraya yaklaşık yaz ve kış olmak her cuma akşamı gittik.Giderken de asla boş gitmedik.Yanımızda mutlaka yiyecek içecek vs de götürdük...Neyse,........
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abi zaten isimler pekte önemli değil önemli olan yaşadığın bu güzel macerayı bizlerle paylaşmandır
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() İshak Arkadaşım inan yaşamış gibi oldum okurken.Sağolasın bu güzel anını paylaştığın için...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() İshak kardeş birde yanınızda fotoğraf makinesi olsaymış süper olurmuş.
Senin heyecanını bende yaşadım gerçekten. Saygılar
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Bilgisayar ortamında çok yeni ve oldukca cahilim diyebilirim.Hatta imza bölümü altında yer alan su altı resminide sağolsun Taygun yerleştirdi.İnşallah en yakın zamanda digital bir fotoğraf makinası alacağım ve iyi kötü tuttuğumuz balık resimlerini hep beraber seyrederiz.Diğer arkadaşların resimlerini seyretmek çok güzel....
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Bu klibi seyredince eskiden balık çiftliklerinde geçirdiğim günleri hatırladım.Süper kaliteli 0.22-0.25 misinanın ucuna bağladığımız iğneye adına mama dediğimiz yemi takıp ''pelet yem'' şeklini verdikten sonra oluşan bu kurşunsuz takım ile avlanırdık.Bu arkadaşlar da aynı metod ile kafeslerin üzerinden avlanıyorlar.Çupranın yeme dokunması ile takdırıp kıyıya çekinceye kadar geçen o anı herkezin yaşamasını isterim.Arada yok kurşun-yok fıdöndü vs. hiç bir şey yok.Adeta tokalaşmak gibi bir şey.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi benzer sistemi ben mamun ile liman içinde gece yapıyorum. inanılmaz keyifli bir av. uygun ortamı bulan herkese tavsiye ederim...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hamile kalan Erkek ! (Denizatı) | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 07-04-2010 07:13 |
Belgelerımde kalan anılar.. | ADNAN | ANILAR | 5 | 19-12-2009 23:24 |
Hey gidi eski günler hey.... | ishak BALLICA | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 24-12-2007 12:10 |
Alanyada bl.günler- 4 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 33 | 29-05-2007 18:48 |
Alanyada bl.günler- 3 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 03-05-2007 16:41 |