|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Değerli arkadaşlar.Bu Sitede olmaktan çok hoşnutum ve Herkese selamlar..
çok güzel tarifler. Ben aşcı değilim ancak Balık ,Tavuk, Et gibi haşlanmış ve çiğ suyu atıldıktan sonra biraz yağda sarartılırsa tadları daha da güzelleşiyor. Özellikle Balık çorbasında. Tek endişem bu yağda soldurma sırasında omega 3 lerin miktarı azalıyor veya ne kadar değişiyor bilemiyorum.Bu arada pişirme veya kızartmada fındık yağını lütfen deneyiniz. sealife Bu mesaj en son " 12-09-2006 " tarihinde saat 15:23 itibariyle sealife Omer CINALIOGLU tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() ya ben balığın çorbasına bi türlü ısınamadım...sanırım benim ağız tadıma hitap etmiyor...zaten yanında rakı da içilmiyor...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Miço ![]()
|
![]() Arkadaşlar şu kalamar tava ve ızgara sı hakkında bilgisi olan varmı?
Ancak denenmiş olan tarifler lütfen. Şimdiden teşekkürler.
__________________
Bir kişiye balık yedirirsen bir kez doyar, balık tutmasını öğretirsen yaşam boyu doyurmuş olursun. Adnan 1959/İstanbul |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hadi bakalım buyurun | balıkcı | ANILAR | 9 | 29-03-2006 07:03 |
Ehliyeti Olanlar Buyurun! | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 04-02-2006 10:55 |