|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Rıdvan arkadaşımıza ilk destek benden.Dediği linki tıklatım sayfanın altında bulunan '' bize yazın'' bölümüne şunları yazıp gönder butonuna basıp gönderdim.Sıra sizde....:dikkat:
''SEVGİLİ KANAL D YÖNETİCİLERİ, Bizler ailece seviyeli bir kanal olan Kanal D'nin izleyicileriyiz.Oğlum da yeni yayına giren Kanal D çocuk kanalının sabit bir izleyicisi. Dünyanın bir çok ülkesinde kara-deniz ve tatlı su avcılığı ile ilgili yayın yapan bir çok kanal varken,....................''diye devam ediyor. :dikkat: LÜTFEN SİZLERDE DESTEK OLUN:dikkat: :dikkat: :dikkat: :dikkat: |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Mert dediklerine aynen katılıyorum abisi.Ama bilirmisin Kamlumbağa'ya sormuşlar nereye gidiyorsun ? diye.O da demiş ki Hac'a. Yahu bu hızla mı diye sorduklarında da: Hiç değilse yolunda ölürüm demiş.
Velhasıl bizimkisi ümit dünyası.Neden olmasın ? ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili abilerim gerçekten cok güzel bir kampanya başlatmışsınız.Aslında kanal d ile bağlı kalmasada olabilir.Mesela türkiyenin küçük şehirlerinde yerel tv ler var sizlerde bilirseniz.Şimdilik istanbul çapında böyle bir yayına başlanabilir, rağbet edileceğide yüksek ihtimal.Ufak bir kanal kurmanın maliyeti ne olabilir ki
Kaldıki yayın için gerekli olan videolar rahat bulunabilir bence.Yaşadığımız bu teknoloji zamanında genelde herkezde video var herkez kendi avını video ya alıp muazzam bi arşiv oluşturulabilir.Bu konudada çok talep olacağını düşünüyorum. Bilmem siz bu fikrime ne dersiniz Saygılar |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sende Destek Ver ! | Samet Eryavuz | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 43 | 30-01-2009 08:15 |
gemliği tanımak istiyorum | balıkçısofi | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 09-10-2008 14:41 |
Destek istiyorum | aligalipkaya | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 28-09-2007 22:57 |
Arkadaşıma manevi destek... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 11-05-2007 10:21 |
Sezonu açtım (İspendekler) | arm59 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 26-05-2006 02:52 |