![]() |
#9 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Tam ölçülerini bilmiyordum şu ana kadar ama şimdi takım çantasından bulup ölçtüm 6-7 cm 2 çeşit kullanıyormuşum 6 cm olan daha verimli oluyor. Aslında boy değil önemli olan renk. Benim en verim aldığım kavun içi, kırmızı,pembe ve yeşil-pembe çift renk olanlar. Kemeraltında 1 yada 1.5 ytl satılıyor. Balıkhaneden kızlarağası hanına doğru giderken sağda ufak bir sokak girişinden içeri girdiğinizde Çeşmeli Ali abi var ondan alıyorum. Ordan bulabilirsin bu söylediğim fiyattakileri. Birde 2.5 ytl yada 3 ytl satılan koyu pembe kafa tarafında kurşun olan model var sırtı kambur markasını unuttum onun kafa kısmındaki kurşununu kesersen (yankeski ile) daha güzel yüzüyor takılma olayıda pek olmuyor. Diğerlerine göre iğneleride çok daha kaliteli. At çekte tek sahte yem kullanmanı tavsiye ederim takılmalara karşı fakat zemin kumluksa 2-3 adet bile takabilirsin. Normal köstekli takıma iğne yerine bu sahte yemlerden takıp en alta ileri atmak için yeterli ağırlıkta kurşun tak ben tek yapay yem için 30 gram takıyorum değim yerindeyse fizana gidiyor ![]() ![]() Bu dediklerimden sonra sana Oltayı atabildiğin en uzak mesafeyi atmak kalıyor geriside şans ![]() Rastgelsin
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
mordoğan ağustos avları | omurcelik | DENİZ AVI KARADAN | 0 | 24-09-2009 08:10 |
17 ağustos karagöz -sargoz | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 26-08-2008 23:40 |
11/12 Ağustos 4 kg sazan | sazancı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 25-09-2007 16:49 |
27 ağustos MARS | baturhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 22 | 01-09-2007 13:41 |
18 Ağustos çeşme tarafı | Egeli | DENİZ AVI KARADAN | 21 | 27-08-2007 11:57 |