|
![]() |
#1 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Arkadaşlar kesin ve en rahat çözüm bence bir adet kamış ve makinasını satın almaktır,ben yıllardır kullanırım ve hiç bir zamanda zararını görmedim
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Teknede ise kamışla zor olur elinde tutacaksın misineyi ve balığın yokladığını hissedeceksin. birde yemi kaptımı koyacan tasmayı.. kaçması zor artık . ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bilardo eldivenini hiç önermem.ben bilardo oynuyorum şahsen denedim kullanmayı ama yayardan çok zarar oldu 1. kalite eldivenim iki atış-.ekişten sonra meftaaa
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() erol abi bende kamış var ama bir türlü alışamadım meret şeye illa el oltası ile atıcam balığın vuruşlarını hissedicem.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet arkadaşlar,
İmbat arkadaşımın söylediği gibi alışkanlık meselesi,düzgün ve amaçına uygun bir kamışla 35 gr.mı 100 metrelere fırlatmanız mümkün,birde Surf kamışları vardır ki ,ağırlık arttırımları ile daha da ileriye korkusuzça fırlatmanız mümkündür. Tekneden de kamışla avlanıyorum diğer yandan da sigaramı rahatlıkla içiyorum,karışma derdi,uçma,üstüne basma gibi dertler olmuyor tabi,ha bir de balık vuruşları ile kamışın ucu oynamaya başlayınca değme keyfime,hehe |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() taygun kardeş biz burada ağır kurşun yada küspe atarken meşin deriden bi parmaklık yapıp kullanıyoruz...eğer misinan takılmışsa misinayı kendine dolayarak çıkarmaya çalış ya da bırak inceldiği yerden kopsun...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir'de oturan arkadaşların dikkatine. | serkan_dalaman | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 09-02-2008 23:47 |