|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() acil şifalar diliyorum...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Umarım Mehmet bey en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Geçmiş olsun
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() sevgili arkadaşlar,Arkadaşım Mehmet 11.09.2006 tarihinde 9 eylül üniversitesi beyin cerrahisi bölümünde belindeki 2 fıtık için ameliyat oldu.Durumu iyi .Bugün allah nasip ederse taburcu olacak.İnşallah en kısa zamanda çupraları avlamaya devam edecek.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() sevindim...tekrar geçmiş olsun...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() GERENCE FATİHİ MEHMET abime burdan geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum.
Bundan sonra çupralar dedelerini hiiiç üzmezler inşallah ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Geçmiş olsun Mehmet Bey,
Umarım bundan sonraki avlarınız, çok daha keyifli olacaktır. Sağlık dileklerimle...
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Acil şifa dileklerimle...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() bende mehmet abiye acil şifalar diliyorum geçmiş olsun
|
||
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Sevgili dostlarım...Geçen sene bu başlık altında işyerinden arkadaşım sevgili Mehmet'in ''bel fıtığı'' rahatsızlığından dolayı ameliyat olacağını ve kendisine manevi yönden destek amacıyla ''mesajlarınızı'' bekliyorum demişdim...
Arkadaşım, 2006 yılı eylül ayında ameliyatı oldu...Ve bu tarihten sonra onunla da bir çok ama bereketli-ama bereketsiz bir çok ava gittik.... ![]() Ama bu ne biçim bir illet ki; yaklaşık 3 haftadan beri yine rahatsızlaşdı...Ve dün 9 Eylül Üniversitesi'ndeki doktoruna gitti...Yapılan tetkikler ve emar sonucu yine ameliyata karar vermişler...Bu hafta başı Pazartesi günü ameliyata girecek bu defa platin/vida filan takılacakmış.... Kendisine acil şifa diliyorum....Ve en önemlisi; bu illete yakayı kaptırmış olanlar unutmamalı ki; tüm ömür boyunca kendilerine dikkat etmek zorundalar... Ameliyat oldum....Bu iş bitti...Kurtuldum diye bir şey yok gibi...Hep dikkat...hep dikkat..... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sende Destek Ver ! | Samet Eryavuz | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 43 | 30-01-2009 08:15 |
Destek istiyorum | aligalipkaya | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 28-09-2007 22:57 |
Arkadaşlar ilk defa ciddi bir topic açtım.Destek istiyorum | atomik07 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 14-09-2006 14:41 |