|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() abi izmire gelde şöyle pabuç gibi ısparozlar tutucam ben yeğenime balık neymiş görsün.
__________________
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
__________________
[ |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aaaa Seko adamım bukadar çorba tarifi verdim daha denemedinmi yedin beni adamım kalbimi tam ortasından kırdın bakalım nasın düzeltecen
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
[ |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() Baba ramazan bitsin hele balık boş gitmiyo valla
|
||
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() lokanta önemli değil önemli olan gönüllerin bir olması. O zaman sardalya trança gelir insana (sakın beni katil sanmayın sadece espri daha önce çok yanlış anlaşılma oldu)
__________________
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() (sakın beni katil sanmayın sadece espri daha önce çok yanlış anlaşılma oldu)
ALINTI Aaaa adan balıkçı değil eşkiyamı ne he he he ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
[ |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balık Kroket (4 Kişilik)
Malzemeler: 2 adet patates 2 çorba kaşığı tereyağı 1 su bardağı süt 2 adet taze soğanın yeşil kısmı 1 kg haşlanmış kefal 1 tutam kakule 1 tutam kişniş 1 tutam karanfil tozu 1 tutam kimyon 1 tutam tarçın 1 tutam tuz 2 adet yumurta Yarım su bardağı su Galeta unu Kızartmak için: Sıvı yağ HAZIRLANIŞI : Patatesleri bol suda yumuşayana dek haşlayın. Kabuklarını soyduktan sonra bir çatal yardımıyla ezin. Üzerine 2 çorba kaşığı tereyağı ve 1 su bardağı sütü ilave edin. Kıvamına gelene dek çatal ile ezmeye devam edin. Küçük parçalar şeklinde kestiğiniz kefali ve soğanların yeşil kısımlarım, kakuleyi, kişnişi, kimyonu, karanfil tozunu, tarçını ve tuzu patates püresinin üzerir ekleyin. Malzemeler özleşene dek yoğurun. Ceviz iriliğinde parçalar koparıp elinizle şekil verin. Ayrı bir kap yumurta ve suyu karıştırın. Kroketleri önce bu karışma sonra galeta ununa bulayın. Kızgın sıvı yağda kızartıp sıcak servis yapın.
__________________
[ |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Of be abi nasıl canım çekti anlatamam...
__________________
Yunuscan Konyar. 22.08.1991 Merkez/Kırklareli ogameci39@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Değerli arkadaşlar.Bu Sitede olmaktan çok hoşnutum ve Herkese selamlar..
çok güzel tarifler. Ben aşcı değilim ancak Balık ,Tavuk, Et gibi haşlanmış ve çiğ suyu atıldıktan sonra biraz yağda sarartılırsa tadları daha da güzelleşiyor. Özellikle Balık çorbasında. Tek endişem bu yağda soldurma sırasında omega 3 lerin miktarı azalıyor veya ne kadar değişiyor bilemiyorum.Bu arada pişirme veya kızartmada fındık yağını lütfen deneyiniz. sealife Bu mesaj en son " 12-09-2006 " tarihinde saat 15:23 itibariyle sealife Omer CINALIOGLU tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guest
|
![]() ya ben balığın çorbasına bi türlü ısınamadım...sanırım benim ağız tadıma hitap etmiyor...zaten yanında rakı da içilmiyor...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hadi bakalım buyurun | balıkcı | ANILAR | 9 | 29-03-2006 07:03 |
Ehliyeti Olanlar Buyurun! | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 04-02-2006 10:55 |