|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() güven; verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. gerçekten özet olarak çok güzel olmuş. ellerine sağlık.
sana tekne almanın zamanı geldi. tabi teknenin yanına her zaman başka bir arkadaşla (şöförle) gidilmez. tekne ve ehliyet. rastgele... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman Abi Güven tekne alsın, ben onun şoförlüğünü de yaparım, kaptanlığını da
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ehh miçonuzda hazır
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlara kalırsak zaten evde kovanın içinde avlanacağız böyle giderse yada kağıttan gemilerle
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() öyle zannediyorum ki ekip hazır (şöför,kaptan,miço). daha fazla beklemenin anlamı yok sanırım.
hadi artık güven... |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() iki tane kürek mahkumu lazım abicim bize varmı tanıdık kürek mahkumu...
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() zamanında kürekçilik de yaptık güven, tekne bozulunca
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() bana da rastgelsin demek kalıyor...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
palamut avı sırtı | ewrim | Videolar | 9 | 15-12-2009 16:45 |
Denİzde Derİn Su AvciliĞi | mercan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 12-10-2006 08:50 |
TATLISU LEVREĞİ(Uzun Levrek) AVCILIĞI | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 33 | 05-04-2006 01:18 |
Turna Avciliği | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 30 | 31-12-2005 07:28 |