|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Katılımcılar arasında denizde balık tutmayanlar olabilir konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarımız varsa konuyu biraz acarsa cok sevinirim(ne ile tutlur nasıl takımlar kullanmak lazım yemler nelerdir yedek olarak hangi ürünleri getirmemiz lazımdır......)Kısmetse görüşmek üzere
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Mehmet Bey
Eğer haber verirseniz çok sevinirim ben normalde kandilli de tutmaya gidiyorum ama balık şurda çıkıyo derseniz orayada gelebilirim. Levent ÖZCAN 1975 Kozyatağı, İstanbul |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar, 28 veya 29 Ekim uygun olur mu? Ekim ayının ortasında da yapabiliriz. Benim için farketmez. Ancak, bayramdan sonra olması belki katılımcılar açısından daha uygun olur.
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Organizasyon | bucalı ferdi | Üye Organizasyonları | 16 | 16-10-2009 12:09 |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 06-12-2008 10:23 |
Organizasyon | avcı | Tanışma | 2 | 01-12-2008 22:42 |
Yine Organizasyon 19 Kasım 2006 | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 28-11-2006 09:48 |
organizasyon.. | mufi | Organizasyonlar | 3 | 29-04-2006 17:37 |