|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Makaleniz henüz bitmediyse, word belgesinde topladığım bilgileri göndermek isterim. CNC konusunda hazırlıyor olduğum bir makale için kaynak toplarken bazı yerlerinden alıntı yapmak için kaydetmiştim ama benim konuya uzak olduğu için kullanmadım. Yazıyı parça parça toplayarak, word belgesinde birleştirdim. Mail adresinizi verirseniz hemen gönderiyorum.
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Yakın gelecek dediğim, 300-500 yıl kadarcık. 5 milyarın yanında 3 ün 5 in lafımı olur.
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Tamam gerek kalmadı mail adresinizi buldum.
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben mesajı görmeden siz adresimi bulmuşsunuz valla çok teşekkür ederim
![]() dosyayı henüz inceleyemedim ama mutlaka bir açılım yapacaktır. bu arada söz ettiğimiz teknolojiler açısından o kadar da karamsar olmayalım. 300-500 sene değil ama 30 yıl ve üstü süreler için en azından temel düzeyde ben umutluyum...
![]() |