|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Vallahi doğru söze ne denir ?
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() ya anaokulu bi kaç defa yinelenmiş yazıda...rakamı görünce bi tuhaf oldum alındım wallahi
![]() ![]() ikinci olarak...defalarca belirttim ki şuşi bize göre değil... ![]() ![]() rasgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Doğan'ım olayı genelleyip tüm anaokulları demiyorlar kardeşim sen gönlünü ferah tut. Bana bedava demişsin kardeşim ancak İzmir-Adana arası 898 km. bunu nasıl çözecez. İzmir'e bir şube falan aç istersen kardeşim o biçim potansiyel var İzmir'de. Başta ben, beni takiben Mert, Güven kardeşlerim var, Ado'nun bir oğlu var zaten ohhhhhh potansiyeli gördünmü kardeeeeeeeşşşş
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() vallahi düşünülebilir...şimdiden beş oldu vallahi...dadından yenmeyecek gibi görünüyor...
bu arada gönüller bir olsun kardeşim hersorunun altından kalkabiliriz o zaman...olmadı seni buraya transfer ederiz...bak iskenderundan da resimler hiç kesilmiyor zaten...karataş, yumurtalık, tuzla buralarda dadından yenmez vallahi...seyhan nehri, seyhan barajı, çatalan barajı, torosların doruklarından gelen akarsular...ciddi ciddi düşün istersen...yoksa sende her an gediz maduru olabilirsin... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
burası neresi?? | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 28-11-2006 07:43 |