|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() sn.kırımlı,
karakaya'da en kesin sonucu solucanla alıyoruz.boili ve mısır da denedim fakat vurmadılar bile.(birazda kısmet olacak tabi)mısır ile tutanları duydum.bir de bu mevsim ayçiçeği küsbesi ile tutulabiliniyor.fakat biraz küçük oluyorlar.3 kg üzeri çok zor..QUOTE=karakayalı] hikayesi şöyle,balığa kardeşimle gideriz.mart sonları idi.o gün hiç balık tutamamıştık.(sabah namazı yola çıkar,öğlenden sonra döneriz.)saat on civarlarıydı.attığımız dip oltasının ipinin yavaş yavaş kalktığını gördüm.olta hemen önümüzde idi.üzerinde çıngırak olduğu halde hiç çalmadı. ![]() ![]() ![]()
Murat 1966 MALATYA Bu mesaj en son " 09-11-2006 " tarihinde saat 12:11 itibariyle karakayalı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşım her avının aynı kalitede olması dileğiyle,bol şanslar ve rastgele diyorum.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kutlarım abi.Devamını diliyorum.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Bunca yıldır gölde avlanırım böyle büyük sazan ilk defa gördüm
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aynalı sazan 3,250 kg | polmurat | Videolar | 8 | 05-04-2009 01:17 |
Aynalı sazan 6kg. | polmurat | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 31-07-2008 08:19 |
Aynalı Sazan | balıkcı67 | Tatlı Su Balıkları | 22 | 29-08-2007 13:17 |
aynalı sazan | karakayalı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 10-10-2006 19:45 |
Aynalı Sazan Avı ve Anısı | hunter2005 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 8 | 30-08-2006 09:05 |